Scorpion
Active member
znaci to je ševa od guzice do guzice u guzicuOd guzice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci to je ševa od guzice do guzice u guzicuOd guzice...
A joj ja stvio da cemo izgubit...a Francuzi dobiti..ulozio 2000kn i prvi put navijam da promasim...PA JBT JA ZIHER DOBIVAM ILI PICKE ILI LOVU...aha imene krenuloNaravno... Ako Hrvatska pobjedi bit ce picke ...
Može bonovi za 20% popusta u Šparu?Da. Ako meni pošalješ bonove to ti je još sigurnije. Ja sam verified.
Kam se ti rivas odma... U svaku priliku se frajer uvaljuje.i meni?
haha ne ljuti se. znaš da je sigica mojaKam se ti rivas odma... U svaku priliku se frajer uvaljuje.
Jučer kazes da me želiš upoznat a sad ovako što sam ti ja krivCrkni znam ja koliko cm imam
Jel hoćeš jebati ili ne? Plati pa se klati. Jesi li ti penzioner, sorry.? Pitaj kolege ovdje jesam li koga zajebao.Može bonovi za 20% popusta u Šparu?
Kome će tocno biti picke odavde prisutinmaNaravno... Ako Hrvatska pobjedi bit ce picke
Ne ljutim se ja nishaha ne ljuti se. znaš da je sigica moja
Kam se ti rivas odma... U svaku priliku se frajer uvaljuje.
Ali pazi javno si obecala...nema izvlacenja...Naravno... Ako Hrvatska pobjedi bit ce picke
DogovorenoAli pazi javno si obecala...nema izvlacenja...
Reko je gospon Bach i sombrero a sad mogu i ja rec da vozim teslu pa sad ti znaj jel vozim ili neTko je rekao da sam ja zena...
Pitaj me za 30 godina jesam penzioner, onda cu odgvoriti potvrdno. MA vjerujem ja tebi kaj ne. Ak nisu od Špara dobri, imam i od Konzuma. I one sličice za popust na suđe.Jel hoćeš jebati ili ne? Plati pa se klati. Jesi li ti penzioner, sorry.? Pitaj kolege ovdje jesam li koga zajebao.
Dragi, rano si mi počeo po oglasima? Jel šlataš bakice po Intersparu i Superkonzumu? Hvataš ih na sniženjima?Pitaj me za 30 godina jesam penzioner, onda cu odgvoriti potvrdno. MA vjerujem ja tebi kaj ne. Ak nisu od Špara dobri, imam i od Konzuma. I one sličice za popust na suđe.
A ja cu donjeti vrhunsko vino da se mozemo ne samo napiti vec i kupati u vinu..ako hr pobjediDogovoreno
Ako, ako...A ja cu donjeti vrhunsko vino da se mozemo ne samo napiti vec i kupati u vinu..ako hr pobjedi
Dragi, rano si mi počeo po oglasima? Jel šlataš bakice po Intersparu i Superkonzumu? Hvataš ih na sniženjima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|