Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisamili si možda gay? sorry
i ja isto pitam tu svasta, umjesto da odmah skuzim da me mala oce zmuljat a pare. a cui, nisam jos bio kod ni jedne odavdje na tim masazama, al cudno mi to da se lova unapred trazi, otkantao sam je odmah, al reko idem i tu pitat. muljavela i daljetrebala je uzeti i više hahah. kad s bedast
ne ti hahah. al ako si ženski gay nemam ništa protiv
ko, ja? nisam. al htio bi naguzit shemale, to priznam. pa sad jbg, mozda to spada u bi kategoriju ili kaja znam, nije mi ni bitno, volim istrazivat.ili si možda gay? sorry
A mozda je muski gay...ne ti hahah. al ako si ženski gay nemam ništa protiv
ti si pravi gay. jebo bi u guzicu a nisi gay veliš? svaštako, ja? nisam. al htio bi naguzit shemale, to priznam. pa sad jbg, mozda to spada u bi kategoriju ili kaja znam, nije mi ni bitno, volim istrazivat.
Sombi sta kazes za tekmu...pozdrav sigi,pozdrav vatrena i ostalima
i to što veliš. i za tebe rekli da si muško jel? seronjeA mozda je muski gay...
Ja sam shemallei to što veliš. i za tebe rekli da si muško jel? seronje
ja bi neku jebal u guzicu to sigurno. a sad da netko mene, cuj malo me strah, sve te shemale po oglasnicima imaju debele 20 plus kite, plasi me da bi fakat pored nje ja ispao curica i da bi mi oci zasvjetlile lo zmigavci hahahahahah a i bio sam na pregled prostate, nije mi se to bas nekaj svidjelo.ti si pravi gay. jebo bi u guzicu a nisi gay veliš? svašta
Naravno... Ako Hrvatska pobjedi bit ce pickeSig jel se kladimo na tekme...
Ovo je prvi koji je iskren, skidam kapu frendko, ja? nisam. al htio bi naguzit shemale, to priznam. pa sad jbg, mozda to spada u bi kategoriju ili kaja znam, nije mi ni bitno, volim istrazivat.
Ja sam 23...cmja bi neku jebal u guzicu to sigurno. a sad da netko mene, cuj malo me strah, sve te shemale po oglasnicima imaju debele 20 plus kite, plasi me da bi fakat pored nje ja ispao curica i da bi mi oci zasvjetlile lo zmigavci hahahahahah a i bio sam na pregled prostate, nije mi se to bas nekaj svidjelo.
Tvoju kitu bih uvijek primioJa sam 23...cm
odakle mjereno?Ja sam 23...cm
Od guzice...odakle mjereno?
Da. Ako meni pošalješ bonove to ti je još sigurnije. Ja sam verified.Ej ekipa. Da li je normalno da cura trazi akontaciju prije nego dodjem do nje?
i meni?Naravno... Ako Hrvatska pobjedi bit ce picke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|