Je,da mogu i kuću bih ti izvukle,ali jedan se ja.Tnx. Daj ne zezeaj da je to s bonovima jos aktualno eksli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je,da mogu i kuću bih ti izvukle,ali jedan se ja.Tnx. Daj ne zezeaj da je to s bonovima jos aktualno eksli?
Ma to je ustvari baletan nekiDije stan te fufice
Javila mi se na mail, kad sam se regao na ljubavni oglasnik. mogu print screenat razgovor il stavit njen mail, mozda je netko zna
Je,da mogu i kuću bih ti izvukle,ali nedam se ja.
A bokte, pa to se radilo prije 15 god na Iskonovom chatu sa zenskim nickovima i slikama s neta....Je,da mogu i kuću bih ti izvukle,ali jedan se ja.
A radi se jos uvijek i uvijek ima onih koji nasjedaju na to...A bokte, pa to se radilo prije 15 god na Iskonovom chatu sa zenskim nickovima i slikama s neta....
e moja vatrena uhNajdraže
Nemoj me zezat, bome steta da sam na pretplatu presao lol Radilo se i tzv musko lezbarenje, uzmes zenski nick, odes u sobu s lezbama i pitas koja je za razmjenu slika. naravno, samo fjekeri se javljaju jedan drugom ne znajuc da su fejker, i skuzis da iste slike kolaju stalno hahahaha dobra stara vremena. al ovo za bonove, ne vjerujem eeej, da to jos prolaziA radi se jos uvijek i uvijek ima onih koji nasjedaju na to...
Mene je jedan zvao i tražio da me služi.Pa nisam ja kraljica.I odbila jaMa to je ustvari baletan neki
Svaki dan dobim te neke ponude od kad sam stavio oglas
A drze se stare fore... Pa dok ideNemoj me zezat, bome steta da sam na pretplatu presao lol Radilo se i tzv musko lezbarenje, uzmes zenski nick, odes u sobu s lezbama i pitas koja je za razmjenu slika. naravno, samo fjekeri se javljaju jedan drugom ne znajuc da su fejker, i skuzis da iste slike kolaju stalno hahahaha dobra stara vremena. al ovo za bonove, ne vjerujem eeej, da to jos prolazi
Mogla si onaj findom s njim, on slaje pare, a ti ga ismijavas i ignorirasMene je jedan zvao i tražio da me služi.Pa nisam ja kraljica.I odbila ja
Nisam znala da se to tako zoveMogla si onaj findom s njim, on slaje pare, a ti ga ismijavas i ignoriras
A ak je do sad, ici ce i dalje. bar dok ima bonova lol. a jel traze bonove i za amazon, ili samo za mobitel?A drze se stare fore... Pa dok ide
veliš to iz svog iskustva?Nemoj me zezat, bome steta da sam na pretplatu presao lol Radilo se i tzv musko lezbarenje, uzmes zenski nick, odes u sobu s lezbama i pitas koja je za razmjenu slika. naravno, samo fjekeri se javljaju jedan drugom ne znajuc da su fejker, i skuzis da iste slike kolaju stalno hahahaha dobra stara vremena. al ovo za bonove, ne vjerujem eeej, da to jos prolazi
da da, bome cure na twitteru i only fansu fino zarade s tim. a najmanje se muce oko slika i filmica,. da sam zesnko, bome ak nebi probal s tim zaraditNisam znala da se to tako zove
Mene je jedan zvao i tražio da me služi.Pa nisam ja kraljica.I odbila jaMa to je ustvari baletan neki
Svaki dan dobim te neke ponude od kad sam stavio oglas
Traže za sve što se može unovčiti.Ma curke pokušavaju.PA DOKLE IDE IDEA ak je do sad, ici ce i dalje. bar dok ima bonova lol. a jel traze bonove i za amazon, ili samo za mobitel?
a ono....prical mi frend heheveliš to iz svog iskustva?
Nemam pojma valjda lutrija, ili sta vecA ak je do sad, ici ce i dalje. bar dok ima bonova lol. a jel traze bonove i za amazon, ili samo za mobitel?
Znas kaj ti budem ja reko, da su si sami krivi oni kaj to popuse. bilo je nebrojeno tekstova i clanaka o internet prevarama, manjm i vecim, e ak do sad nisi to skapirao...onda gubi lovu. ko i ovaj sad slucaj, da sam platio curti akontaciju i popuso lovu, sam bi si bio kriv.Mene je jedan zvao i tražio da me služi.Pa nisam ja kraljica.I odbila ja
Traže za sve što se može unovčiti.Ma curke pokušavaju.PA DOKLE IDE IDE
trebala je uzeti i više hahah. kad s bedastZnas kaj ti budem ja reko, da su si sami krivi oni kaj to popuse. bilo je nebrojeno tekstova i clanaka o internet prevarama, manjm i vecim, e ak do sad nisi to skapirao...onda gubi lovu. ko i ovaj sad slucaj, da sam platio curti akontaciju i popuso lovu, sam bi si bio kriv.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|