Sisata i guzata
Well-known member
Tko je rekao da sam ja zena...#Sigivatrenajosnisudokazaledasužene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tko je rekao da sam ja zena...#Sigivatrenajosnisudokazaledasužene
Tak i ja mislim. Al kao to je radi sigurnosti, ne puta u stan prvi put bez akontacije.Nije... Lova ide samo i iskljucivo na ruke u ovom poslu
Aj idi spavati utakmica je u 18.hEj ekipa. Da li je normalno da cura trazi akontaciju prije nego dodjem do nje?
Kakve akontacija ima veze s njenom sigurnosti?Tak i ja mislim. Al kao to je radi sigurnosti, ne puta u stan prvi put bez akontacije.
Ako je u pitanju Akontacija to je jedna isplata pa nije AlimentacijaEj ekipa. Da li je normalno da cura trazi akontaciju prije nego dodjem do nje?
Taman vremena za kratak fukAj idi spavati utakmica je u 18.h
Tak i ja mislim. Al kao to je radi sigurnosti, ne puta u stan prvi put bez akontacije.
Ne brini ima tu Pataka ko u priči hihiPatak cesto se desi da me bas iznenade tvoji odgovori...
Ma nista to... Prevaranti za bonove... Pitaj Kozjakaal ozbiljno, prevara, samo lova na ruke, ne salji unaprijedTak i ja mislim. Al kao to je radi sigurnosti, ne puta u stan prvi put bez akontacije.
Prije ćeš gospu vidit nego j......Taman vremena za kratak fuk
Ne bih znao, ne pusta u stan nove bez akontacije. Otkazao sam, naravnoKakve akontacija ima veze s njenom sigurnosti?
Koji stan?jelda. Kao to je samo prvi put, ne pusta nepoznate u stan bez akontacije.
Tnx. Daj ne zezeaj da je to s bonovima jos aktualno eksli?Ma nista to... Prevaranti za bonove... Pitaj Kozjakaal ozbiljno, prevara, samo lova na ruke, ne salji unaprijed
Opcinski...pa u svoj valjda.Koji stan?
Ajde, sada barem znamPrije ćeš gospu vidit nego j......
Opcinski...pa u svoj valjda.
Najdražepozdrav sigi,pozdrav vatrena i ostalima
UfNije rekla di je stan.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|