Zasto ja čekao ondaOdi na tehnički. Sve ćeš riješiti osim šta ćeš imati 10 dana da riješiš taj konkretan problem. Idući put kad dođeš, ideš preko reda. Gotov si u 10tak minuta + papirologija koja preostane.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto ja čekao ondaOdi na tehnički. Sve ćeš riješiti osim šta ćeš imati 10 dana da riješiš taj konkretan problem. Idući put kad dođeš, ideš preko reda. Gotov si u 10tak minuta + papirologija koja preostane.![]()
Kaj nisu dobre , bilo je moje sve tu ...ali nisi pratio nastavu hahaA zato reklamiraš noge
Pa nek žene komplimentiraju Ja tnam da noge rastu iz guze to je to barem što se tiče mog komentara na muške noge No da su ženske u pitanju Nešto bi dobro slagao ako treba i toKaj nisu dobre , bilo je moje sve tu ...ali nisi pratio nastavu haha
Bio sam tehnički nadzornik baleta , kaj ti je , di bih ja plesao ....recimo labuda ....ja sam prekrkan za to , to moras bit baš feminiziran![]()
Feminizam ko feminizam je pokret ružnih baba .....kao za prava i to a ustvari su frustrirane jel su grde babe hahašta taj Feminizam uopšte znači?
E to znači SvaštaFeminizam ko feminizam je pokret ružnih baba .....kao za prava i to a ustvari su frustrirane jel su grde babe haha
Feminiziran muškarac ....joj to je ružno , kad ima one pokrete ko frajla ....rekli bi mi u zg , ono ...modni mačak i te spike
A ne znam,ja samo govorim iz svog iskustva. Dvaput su me vidjeli u redu s plavim papirom i ona puta su me pozvali preko reda da me riješe. Jednom je bila razbijena plastika od retrovizora,jednom baš zadnji stop kao kolegi na čiji post sam odgovarao.Zasto ja čekao ondakad sam iso na ponovni jer me rušio prošli mjesec radi ručne kočnice na automatiku
![]()
Samo ti bježiIdem odpočinuti do tekme
Pa možda si mudonja hahaSamo ti bježi![]()
#SigivatrenajosnisudokazaledasuženePa možda si mudonja haha
Kao ti od meneSamo ti bježi![]()
Crkni znam ja koliko cm imam#Sigivatrenajosnisudokazaledasužene
Patak cesto se desi da me bas iznenade tvoji odgovori...Zmači feminizam je samo.za lijepe žene da pokazuju guzu ostale se trebaju sakriti ispod mosta
NimaloEj ekipa. Da li je normalno da cura trazi akontaciju prije nego dodjem do nje?
Nije... Lova ide samo i iskljucivo na ruke u ovom posluEj ekipa. Da li je normalno da cura trazi akontaciju prije nego dodjem do nje?
jelda. Kao to je samo prvi put, ne pusta nepoznate u stan bez akontacije.Nimalo
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |