Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj ti si gori od Ane 23....jbt...zbogom forume.. Sta bi mi sad trebali ne, okokoko ne odlazi, molimo tepreviše debilane na ovome forumu za mene, ali tko sam ja da vam kvarim veselje, a tko ste vi da mi prigovarate? Dotični koji pjeva ovu stvar (sad pokojni) zna najbolje...zbogom!
Jesi ti patak ipak vatreni patakKad stanete ispred ogledala onda znate istinu samo vi.Ali to je vaša KARMA.Sorry
#štonijebilonaforumunijesedesiloOoo.. Bilo ih je.. Ali si se kasno ukljucio
Bilo je na forumu#štonijebilonaforumunijesedesilo
Djevojka za diskretno druzenje...
OPISDruzila bih se u svom diskretnom prostoru s ozbiljnim i diskretnim gospodinom...KONTAKT
|
Postoji tema jel bio tkoovo mi se ćini zanimljivo....zna netko nešto?
Djevojka za diskretno druzenje...
ID oglasa: 160770 Oglas predan: 26.06.2021 Broj prikazivanja: 44 Regija: Croatia (Hrvatska) - Zagreb Imam: 28 godina OPIS
Druzila bih se u svom diskretnom prostoru s ozbiljnim i diskretnim gospodinom...
KONTAKT
Zgodnamlada@gmail.com Mobitel 091 913 6782
Budem ti ja nahranio kokicuNi ja vjeruj mi.Odo ja pod tuš.Onda moram nahraniti kokoši,i ostalu živinu.Čujemo se dragi moji.
Dobro me znašSto bi Darien dao za ovu pozivnicu, eeej...
Evo me, evo me.... Svi zaspali.. Jbt popila sam tri litre hella, srce mi hoce iskocitTiha vecer
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|