Kozjak Dida
Well-known member
Kakve ti veze imaš sa mojom knjigom? Mogu ti je potpisati ako je kupiš. Za bonove, naravno.Ali Dida Kozjak ja sam zrtva...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve ti veze imaš sa mojom knjigom? Mogu ti je potpisati ako je kupiš. Za bonove, naravno.Ali Dida Kozjak ja sam zrtva...
Neeee..... Mozda jednog dana sudbina nas spoji.... Uvijek postoji nadaTri mjeseca camim cekam..vrtim karte ...a ti tak hladno NECETE JE.... da znas kako me to pogodilo u blizini vidim Krcki most razmisljam da se hitim....
A zasto bonove, ne kes?Kakve ti veze imaš sa mojom knjigom? Mogu ti je potpisati ako je kupiš. Za bonove, naravno.
Sve ti mogu oprostiti al ako si Mira zajebala to je kraj.Neeee..... Mozda jednog dana sudbina nas spoji.... Uvijek postoji nada
Nisam... Rekla sam iskreno da ne mogu... Da nemam snage... Nisam obecala....Sve ti mogu oprostiti al ako si Mira zajebala to je kraj.
A kako ću onda ja slati bonove ako mi daju keš...gora si od Jure.A zasto bonove, ne kes?
Neeee..... Mozda jednog dana sudbina nas spoji.... Uvijek postoji nada
BRAVOOOOOOOSve ti mogu oprostiti al ako si Mira zajebala to je kraj.
A kako ću onda ja slati bonove ako mi daju keš...gora si od Jure.
Ovo mi je naslov drugog dijela:Nisam... Rekla sam iskreno da ne mogu... Da nemam snage... Nisam obecala....
Znachi ljudi zive u istoj zgradi u kojoj imaju i zajednicku damu za druzenje i kradu si iinternetAli Jura i komsija win win su sve sto trebate procitat dnas
Sad cu je ja doc u Zg nalupati po guzi vidim ja da je to sve postalo raskalaseno i divljeMaserka pomagaj evo sam sto Sig nije legla...
Koje je prvo?Ovo mi je naslov drugog dijela:
" Sva obećanja jedne kurve " , pisana u prvom licu...
Bolnička cesta 32.Znachi ljudi zive u istoj zgradi u kojoj imaju i zajednicku damu za druzenje i kradu si iinternet
A gospoja je Hot cat garantBolnička cesta 32.
Odsada sve što mogu kazati je :Koje je prvo?
*istoVatreni jesi ti kad jebo i plako u ksto vrijeme?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|