maserkasplit
Well-known member
Nemoj curiti po kaucu ,stavi tampon bar ,drago mi je da te napaljuju odgovori eto za takve fetishe nisam jos cula a cula sam za svakakveKad vidim vaše odgovore,odmah se uzbudim.ma ne mogu si pomoći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj curiti po kaucu ,stavi tampon bar ,drago mi je da te napaljuju odgovori eto za takve fetishe nisam jos cula a cula sam za svakakveKad vidim vaše odgovore,odmah se uzbudim.ma ne mogu si pomoći.
Ovo je toliko napeto,da postajem vaš obožavatelj."Tri Nesretnika " evo dobar materijal za knjigu ,Anaaaaa javiii seee
Mogla bih probati malo samnom?Nemoj curiti po kaucu ,stavi tampon bar ,drago mi je da te napaljuju odgovori eto za takve fetishe nisam jos cula a cula sam za svakakve
Stani u red nema preko veze ,ma ti si meni napeta jos vise ,evo nema kraja mom uzbudjenjuOvo je toliko napeto,da postajem vaš obožavatelj.
Hvala na ponudi al imam druge planove veceras ,mozda sutra ako ostanes mokra i daljeMogla bih probati malo samnom?
Sto bi Darien dao za ovu pozivnicu, eeej...Hvala na ponudi al imam druge planove veceras ,mozda sutra ako ostanes mokra i dalje
Ja već imam neredigirani rukopis"Tri Nesretnika " evo dobar materijal za knjigu ,Anaaaaa javiii seee
Il onaj sto ce mi sve pocistit doma za nagraduSto bi Darien dao za ovu pozivnicu, eeej...
Ana samo piši knjigu,bit će hit.Ovo je toliko napeto,da postajem vaš obožavatelj.
Ali Dida Kozjak ja sam zrtva...Ja već imam neredigirani rukopis
" U raljama velegradskih kurvi "
Nema Ane vec dugo potirali su je ovi novi sa svadjama a ona je miroljubiva skroz..Ana samo piši knjigu,bit će hit.
Ovo mi je najjaca rasprava do sad na ovom sajtu... Maserka i VatreniJbt pa ja ovdje nis vise nerazumjem....
Ni ja vjeruj mi.Odo ja pod tuš.Onda moram nahraniti kokoši,i ostalu živinu.Čujemo se dragi moji.Jbt pa ja ovdje nis vise nerazumjem....
A pivaaaaaa...Ni ja vjeruj mi.Odo ja pod tuš.Onda moram nahraniti kokoši,i ostalu živinu.Čujemo se dragi moji.
Cekaj Miro sto nisi vise u redu za meneA pivaaaaaa...
Bit ce vatreno ove dane vidim jaOvo mi je najjaca rasprava do sad na ovom sajtu... Maserka i Vatreni
Nadajmo seBit ce vatreno ove dane vidim ja
Nemoj da te koka iskljuca ..ne diraj im jajaNi ja vjeruj mi.Odo ja pod tuš.Onda moram nahraniti kokoši,i ostalu živinu.Čujemo se dragi moji.
Tri mjeseca camim cekam..vrtim karte ...a ti tak hladno NECETE JE.... da znas kako me to pogodilo u blizini vidim Krcki most razmisljam da se hitim....Cekaj Miro sto nisi vise u redu za mene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|