Sisata i guzata
Well-known member
Da bar klikne ono "nevidljivi nacin"Gle ovog Didu sto stalka iz busha u sitne sate
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bar klikne ono "nevidljivi nacin"Gle ovog Didu sto stalka iz busha u sitne sate
Ma treba samo mrsit sta ima rasplitatA jbg tko bi se sjetiobogami ima i sta rasplitat
Pogle sta dida napisao na svom profiluMa treba samo mrsit sta ima rasplitat
Na kraju ce to samo nasem didi poci za rukomslaba sam na njegaDida je opasan, jos ce stranku osnovat pa ce te delozirat s foruma ako ne zadovoljis zelje.
Oppaaa... Dida jel cujes ti ovo...Na kraju ce to samo nasem didi poci za rukomslaba sam na njega
Koga ti imas Hobo? Imas djece? Zenu? Imas bar lovu? Ili samo Ege kad dobijes na kladionici jednom godisnje
Takve su najbolje . Kupi joj bocu vina i daj nes para i mirna Bosna hahaNije stvar u Sigici, ona je takva kakva je, alkoholičarka, retardirana, prostitutka, bez ikoga, ljudski šljam ukratko rečeno. Problem su ovi paćenici što joj pumpaju ego pa se ona odluči. Da nema njih bila bi i ona mirna
Ocito me nikada nisi upoznao...Takve su najbolje . Kupi joj bocu vina i daj nes para i mirna Bosna haha
Boga mi nisam. Zajebancija je bila .Ocito me nikada nisi upoznao...
NaravnoBoga mi nisam. Zajebancija je bila .
Jutro JucieDobro jutro neradni narode
Ovo vise nije ni kod Mome... Postavili smo nove standarde...Taman sam stigao na after
Ja sam svoje standarde dostigao za večeras, valjalo bi se i malo srozatiOvo vise nije ni kod Mome... Postavili smo nove standarde...
Zanimljive zivote imate vi nocne ptice....Ja sam svoje standarde dostigao za večeras, valjalo bi se i malo srozati
"Vi" nočne ptice. Tko te ne zna...Zanimljive zivote imate vi nocne ptice....
Ja sam i nocna i jutarnja i poppdnevna"Vi" nočne ptice. Tko te ne zna...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|