HrvaticeJa sam i nocna i jutarnja i poppdnevna
Btw sve sam pitala pa moram i tebe, Ruskinje, Ukrajinke ili Brazilke... Koje su bolje po tvom ukusu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HrvaticeJa sam i nocna i jutarnja i poppdnevna
Btw sve sam pitala pa moram i tebe, Ruskinje, Ukrajinke ili Brazilke... Koje su bolje po tvom ukusu..
Zasto prokleta, pa jos nije ni pocelaEh da....
To definitivno ali druge po izboru...Hrvatice
Sisate i guzateTo definitivno ali druge po izboru...
Ovo je jedna divna pjesma koju voli jedan divan covjek... I odlucih ju postavit na ovaj divan dan...Zasto prokleta, pa jos nije ni pocela
Srpkinje > slovenke > ukrajinke > latine > ruskinje > brazilkeTo definitivno ali druge po izboru...
Jesam ja, al rekoh necu nista komentirat.Nitko nije ni primijetio da Sombrera nema od petka....
A stvarno jbt... Sta se desilo...Jesam ja, al rekoh necu nista komentirat.
Mozda mu je zena uletila u sobu dok je bio na forumuA stvarno jbt... Sta se desilo...
Daaaa... Ne skidam dok sudac ne zasvira kraj....Sig, jel nosiš štikle tokom seksa?
A jel digneš malo tu guzu ili ležiš na trbuhu u polusnu kao na profilnoj?Daaaa... Ne skidam dok sudac ne zasvira kraj....
Kako god ti srce pozeli....A jel digneš malo tu guzu ili ležiš na trbuhu u polusnu kao na profilnoj?
Ma ne zanima mene, pitam za prijateljaKako god ti srce pozeli....
Kojeg... Jel dobar?Ma ne zanima mene, pitam za prijatelja
Kažu da je dobar. Ima veliku glavu, ali cure to vole.Kojeg... Jel dobar?
Ahaaa.....Kažu da je dobar. Ima veliku glavu, ali cure to vole.
Budan je vec..Kad se budi prijatelj...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|