Sisata i guzata
Well-known member
Fanici... Danas ujutro nemam vremena za vas... Slobodno se razidite... Dodite posljepodne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IQ- a se piše. Kakav je to negativni IQ? Vidiš spoje se ta dva tvoja s - 5000 IQ i dobiješ dva najgenijalca jer minus i minus daju plusIq koji je tebi u -5000 i to danima Odi do vrapca i lezi tamo i lijepo natežu svoj mali kurcic i plaći kad ti padne tiket na kladionici
Doktorica SIGFanici... Danas ujutro nemam vremena za vas... Slobodno se razidite... Dodite posljepodne
Druže pobjedničke nad britanskim carstvom, jeste li vi trošili te mutante?nije to cura sa kitom nego mutant.
Doktorica čega?Doktorica SIG
Ne. I ne bih ni u najgorem slučaju.Druže pobjedničke nad britanskim carstvom, jeste li vi trošili te mutante?
Za ONO i DZS i Ispucavanje čepova iz guze Fantima u liceDoktorica čega?
A jeli ljude?Ne. I ne bih ni u najgorem slučaju.
Sa poštovanjem, ali nisam ja ničiji fan na ovom forumu.Fanici... Danas ujutro nemam vremena za vas... Slobodno se razidite... Dodite posljepodne
Puno prdi Sigica? Mislim da svakako prdiZa ONO i DZS i Ispucavanje čepova iz guze Fantima u lice
Samo moj...Sa poštovanjem, ali nisam ja ničiji fan na ovom forumu.
Ooo koji prijestupSa poštovanjem, ali nisam ja ničiji fan na ovom forumu.
Sad imaš vremenaSamo moj...
Sigica pošalji ga po.šibiceSamo moj...
Šalji Patku i Ninji..Evo fotkica da drkate za utjehu
Pa mi se ševimo na wapu svaku večer i jutro Ne biti ljubomorniŠalji Patku i Ninji..
Opiši wap ševu?Pa mi se ševimo na wapu svaku večer i jutro Ne biti ljubomorni
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|