Evo još jednog retarda. Odi guzit sig i šuti bivši modicu. Nisi uspio kao mod pa liječiš komplekse."Samo sto ima kurac"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo još jednog retarda. Odi guzit sig i šuti bivši modicu. Nisi uspio kao mod pa liječiš komplekse."Samo sto ima kurac"
Pa šta je loše u malom kurcu, eto Big joe ima mali pa je ponosan na toAl mali...
Da je u kurcu, kako može se jebati sa mlađima kad to triba nama starijima. Izdrkaj ga 2 puta prije pa nek puši dok joj vilica ne otpadne.Šta da joj kažem
Ma odjebala me čim sam reko da mi treba duže da svrsim i da ne znam jel mogu od pusenja svršit pitala me šta se ja udaram po glavi tako nes i pocela vriejdst i srat. Mah mala bahata krava nedojebanaDa je u kurcu, kako može se jebati sa mlađima kad to triba nama starijima. Izdrkaj ga 2 puta prije pa nek puši dok joj vilica ne otpadne.
Bivsi mod ? xD Ala ovdje teorija ..Neka si ti meni ziv i zdrav ja nikoga ovdje ne poznajem ali do sad sam skontao da je Sisata ljena i debela pacenica a ti da volis cure sa kitamaEvo još jednog retarda. Odi guzit sig i šuti bivši modicu. Nisi uspio kao mod pa liječiš komplekse.
Evo još jednog retarda. Odi guzit sig i šuti bivši modicu. Nisi uspio kao mod pa liječiš komplekse.
Ili si ti ili xopocod onaj . Da ga jebes neki mora bit bivši mod od vas dva koji si pušite ispod stolaBivsi mod ? xD Ala ovdje teorija ..Neka si ti meni ziv i zdrav ja nikoga ovdje ne poznajem ali do sad sam skontao da je Sisata ljena i debela pacenica a ti da volis cure sa kitama
Manjak čegaDijagnoza manjak iqua i smatranje svih koji su različiti da su gay
Iq koji je tebi u -5000 i to danima Odi do vrapca i lezi tamo i lijepo natežu svoj mali kurcic i plaći kad ti padne tiket na kladioniciManjak čega
Iq koji je tebi u -5000 i to danima Odi do vrapca i lezi tamo i lijepo natežu svoj mali kurcic i plaći kad ti padne tiket na kladionici
Meni se cini da ti previse pricas o kurcevima drugar... Samo konstatacijaIq koji je tebi u -5000 i to danima Odi do vrapca i lezi tamo i lijepo natežu svoj mali kurcic i plaći kad ti padne tiket na kladionici
Sig ima jebacke kriterijeEvo još jednog retarda. Odi guzit sig i šuti bivši modicu. Nisi uspio kao mod pa liječiš komplekse.
Kad ste djeca svi i moram vas ucit sve daj odrastiteMeni se cini da ti previse pricas o kurcevima drugar... Samo konstatacija
Ti hoces mene da naucis da je bolja cura sa kitom od normalne cure ?Kad ste djeca svi i moram vas ucit sve daj odrastite
nije to cura sa kitom nego mutant.Ti hoces mene da naucis da je bolja cura sa kitom od normalne cure ?
Moja greska... Ajde da ih ne zovemo mutanti obzirom da sam veliki fan Marvela... Zgadices mi sve zivonije to cura sa kitom nego mutant.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|