Majmune zar nisi reko da ces Dat jedan konmentar. A dosad si dao već 23 i pjesme ove šugave se računaju isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majmune zar nisi reko da ces Dat jedan konmentar. A dosad si dao već 23 i pjesme ove šugave se računaju isto.
Au kako seres . Skačeš si u usta. Prije tjedan dva si otvorio temu di si plako za sig i kako ti neda. Onda si je pitao kako ona može bit na forumu i gluposti si ispitivao. Opet pričaš gluposti. Moj savjet prestani pit vidiš da ti škodi.Sisata i guzata: osoba (pod pitanjem je li muško ili žensko) osoba da raspiruje ovaj forum.
Možda je i placaju s ovog foruma.
Sisata i guzata definitivno nije žena koju bi mi, s ovog foruma, htjeli j....ti
Ovo je istinaAu kako seres . Skačeš si u usta. Prije tjedan dva si otvorio temu di si plako za sig i kako ti neda. Onda si je pitao kako ona može bit na forumu i gluposti si ispitivao. Opet pričaš gluposti. Moj savjet prestani pit vidiš da ti škodi.
Sve mu reci!Majmune zar nisi reko da ces Dat jedan konmentar. A dosad si dao već 23 i pjesme ove šugave se računaju isto.
Tebi ne treba dijagnoza već uputnicaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ako ova zna šta oće jebo je patak. Sad odjednom sex max do 30, a pušenje može i stariji. Znaci @Kozjak Dida mozda imaš sanse kod ove male debele bahate.
Opet si retardiran. To je transvestit , a shemale je nešto drugo. Transvestit je muško koji se oblaci ko zena i oni su gay i nisu interesantni , a shemale izgleda ko zena i sve samo sto ima kurac. To je razlika
Za šta uputnicaTebi ne treba dijagnoza već uputnica
mutantiOpet si retardiran. To je transvestit , a shemale je nešto drugo. Transvestit je muško koji se oblaci ko zena i oni su gay i nisu interesantni , a shemale izgleda ko zena i sve samo sto ima kurac. To je razlika
E to moraš sam otkritiZa šta uputnica
To su xmen i ti Marvelovi likovi. Mada je ona scarlett sto glumi crnu udovicu jebozovna jebo bi je satima.mutanti
Odjebala me već. Kralju aj javi joj se i sve joj reci dok ti bude pušila.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ako ova zna šta oće jebo je patak. Sad odjednom sex max do 30, a pušenje može i stariji. Znaci @Kozjak Dida mozda imaš sanse kod ove male debele bahate.
Da bi reč rekel!Opet si retardiran. To je transvestit , a shemale je nešto drugo. Transvestit je muško koji se oblaci ko zena i oni su gay i nisu interesantni , a shemale izgleda ko zena i sve samo sto ima kurac. To je razlika
Šta da joj kažemOdjebala me već. Kralju aj javi joj se i sve joj reci dok ti bude pušila.
"Samo sto ima kurac"Opet si retardiran. To je transvestit , a shemale je nešto drugo. Transvestit je muško koji se oblaci ko zena i oni su gay i nisu interesantni , a shemale izgleda ko zena i sve samo sto ima kurac. To je razlika
Sisata i Debela ?
Al mali..."Samo sto ima kurac"
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|