Patak
Well-known member
Jesi možda.GeyPatak, drkaš li?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi možda.GeyPatak, drkaš li?
Koji jad!Pa mi se ševimo na wapu svaku večer i jutro Ne biti ljubomorni
Ah to je diskretna ševaOpiši wap ševu?
Drkati na tu fotku ? Pa tijelo ti je kao kod ovih sto winn voli ... musko tijelo, vidi lista, otekao ..StrasnoEvo fotkica da drkate za utjehu
Ovo je, što točno?Jesi možda.Gey
Odgovor na tvoje pitanjeOvo je, što točno?
A bašDrkati na tu fotku ? Pa tijelo ti je kao kod ovih sto winn voli ... musko tijelo, vidi lista, otekao ..Strasno
Winn Sisata i Debela ima kitobera za tebe 100%
Koje majke ti mileOdgovor na tvoje pitanje
Ja se zaljubim u svaku dok listam po oglasima. Ljubav brzo prođe kada ju upoznam.Jel patak jedan od onih sto se zaljube u kurvu ?
Patak je redikul iz Istre koji je poludio ili od previše Favorita ili loše berbe Malvazije.Jel patak jedan od onih sto se zaljube u kurvu ?
Opet si kreten. Hoću da te naucim razliku između transrodne osobe i transvestita . Jer transvestiti su nasminkani gay dečkići koji nikog ne interesiraju. Odnosno ne mene, al hobi ili ovog majmuna okokoa možda i da. A ako ti je cura s kitom bolja od normalne, a tvoj izbor samo naprijedTi hoces mene da naucis da je bolja cura sa kitom od normalne cure ?
https://www.poslovni.hr/regija/vucic-istarska-malvazija-je-odvratno-vino-koje-nista-ne-valja-4276464Patak je redikul iz Istre koji je poludio ili od previše Favorita ili loše berbe Malvazije.
Navodno je rekao Idi Amin da mu je ljudsko meso preslano.A jeli ljude?
Odi u kladionicu i kladi se s parama koje nemaš i poslje kukaj. Prije toga si nadi smisao života. Nemas nit kuceta nit mačeta. Niti za kurve imaš koji je tvoj smisao u životu?IQ- a se piše. Kakav je to negativni IQ? Vidiš spoje se ta dva tvoja s - 5000 IQ i dobiješ dva najgenijalca jer minus i minus daju plus
Jbg, objasni nam što je što na gay Prideu...Opet si kreten. Hoću da te naucim razliku između transrodne osobe i transvestita . Jer transvestiti su nasminkani gay dečkići koji nikog ne interesiraju. Odnosno ne mene, al hobi ili ovog majmuna okokoa možda i da. A ako ti je cura s kitom bolja od normalne, a tvoj izbor samo naprijed
Winn je dobro prostudirao razlike izmedju pedera i pederaJbg, objasni nam što je što na gay Prideu...
Ništa, možda odem na transice pa nadjem smisao životaOdi u kladionicu i kladi se s parama koje nemaš i poslje kukaj. Prije toga si nadi smisao života. Nemas nit kuceta nit mačeta. Niti za kurve imaš koji je tvoj smisao u životu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|