Sisata i guzata
Well-known member
Nakon toga morala sam mu donijeti vode jer mu je i taj jedan put bio previseMa ne misliš, ZNAŠ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon toga morala sam mu donijeti vode jer mu je i taj jedan put bio previseMa ne misliš, ZNAŠ
Mislio sam da raspolažeš nečim boljim od vodeNakon toga morala sam mu donijeti vode jer mu je i taj jedan put bio previse
Trazio je bas voduMislio sam da raspolažeš nečim boljim od vode
Ako je samo "zbogom forume" bit će dobro, samo da te ne prepoznam u crnoj kroniciNakon ovoga zbogom forume
Jebeš sex sa vodom, do sada cigatera, skivi, konjak ovo prvi puta čujemTrazio je bas vodu
Dok je tu prst ne mora bit čvrstJa se ne zamaram velicinom, meni je super, a njoj ak nije dosta uvijek ju mozes drugacije zadovoljit
Nisam imala alkoholJebeš sex sa vodom, do sada cigatera, skivi, konjak ovo prvi puta čujem
Al u kurcu, istina je ipak surova, moraaaaaaDok je tu prst ne mora bit čvrst
Ti nemaš alkohol!!????Nisam imala alkohol
Koliko je za evropljane, 15 cm?Kad uzmeno Kineze, Japance, i ostale Azijate, onda smo svi iznad prosjeka.
18 bez glave, a glava kao mače bez ušijuKoliko je za evropljane, 15 cm?
Ne imala sam sokice... Kasnije smo puno pricali uz te sokice jer uglavnom nije mogao dva putaTi nemaš alkohol!!????
E to mi frend stalno govori kad naplacuje cugu npr 22 bez glave a glava ko..,18 bez glave, a glava kao mače bez ušiju
Ma je, guglaj malo.18 bez glave, a glava kao mače bez ušiju
Skoro sam se prepoznao u toj priči, ili je to moja generacija SomyNe imala sam sokice... Kasnije smo puno pricali uz te sokice jer uglavnom nije mogao dva puta
Ventua, zajebavamo seMa je, guglaj malo.
To je prosjek možda u Kongu18 bez glave, a glava kao mače bez ušiju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|