zašto ne?nemoguće je organizirati da bude opušteno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto ne?nemoguće je organizirati da bude opušteno
Sve je ovo zezanje u vezi veličine, ali ozbiljno ne shvaćaj novce kao nešto primarno u životu. Do novaca se uvijek može doći. Tko hoće naći će načina zaraditi ih, ali nisu naj važniji.ja ne znam ni jednog s parama
Ma za sat, dva, vise neja bi rekao da si u ferrariju nekako bar malo popraviš dojam
a ne znam kad to platiš nije baš turn onzašto ne?
Bolje u mašti nego u zbilji!!!zašto ne?
ma meni su pare zadnje na listi prioriteta, samo ae zezamoSve je ovo zezanje u vezi veličine, ali ozbiljno ne shvaćaj novce kao nešto primarno u životu. Do novaca se uvijek može doći. Tko hoće naći će načina zaraditi ih, ali nisu naj važniji.
Mijenjanje kondoma, jedna pusi a druga sjedi pokrajBolje u mašti nego u zbilji!!!
Nije sve u zlatu, nešto je i u konvertibilnim valutamama meni su pare zadnje na listi prioriteta, samo ae zezamo
Veći od svj. prosjeka
doživio sam to jednom u zbilji, bilo je davno a još dan danas mi dobro dođe to sjećanje u situacijama kad ne mogu svršit, samo pomislim na toBolje u mašti nego u zbilji!!!
nebi rekaoBolje u mašti nego u zbilji!!!
Vidi tko zna znanje!!!!!Ventura prosjek stvarno je 15,9
misliš iq?ahahhahahahahaha mojih 25 se sada čini dosta dobro...
to svakako ali kad ideš upoznati roditelje od cure ipak ostaviš dojamMa za sat, dva, vise ne
O afinitetima i osobnim doživljajima se ne raspravlja, ali bilo je gužvovito....nebi rekao
jesi platio trojac ili?O afinitetima i osobnim doživljajima se ne raspravlja, ali bilo je gužvovito....
Nisam, ne privlaci mesig si bila sa dvojicom?
Tel: 064/677-677
|
|
|