Sisata i guzata
Well-known member
Neeee, neko tko nije tuZnači mr. V ima mali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neeee, neko tko nije tuZnači mr. V ima mali
To govore i svi oni koji kažu da je bolji tehničarAl ja njemu modu nisam to rekla, ro vrijedi za nekog drugog ali inace je sexy glas ruke, faca... Tak da kurac nije bitan
Ko kad zenska nema sise npr al svejedno ti se svidaNeeee, neko tko nije tu
BašKo kad zenska nema sise npr al svejedno ti se svida
Možeš misliti koliko mi se sviđa!!!!
Taman za radnu kolegicu, i ništa višeMožeš misliti koliko mi se sviđa!!!!
Al meni zaista to nije bitno ako mi se lik svidaMožeš misliti koliko mi se sviđa!!!!
Što bi Joel rekao: "nije joj bitna veličina, a na ormariću vibrator ko boca 2 litre coca-cole"Al meni zaista to nije bitno ako mi se lik svida
Vidim koliko ti nije bitna veličina, već si dvojicu provalila...cccccVentura ima srecu u nesreci, sretan je jer nije on taj koji ima mali kurac a nesretan jer sam mislila na drugogAl utjesit ce te kurac mu je stvarno mali i brzo svrsi
Veći od svj. prosjekaZnači mr. V ima mali
Ma daj Ventura, ovdje je tema SiGina neutaživost, a ne naše kratkoćeVeći od svj. prosjeka
Pa recimo da su on i Kinez bili tu negdjeKad uzmeno Kineze, Japance, i ostale Azijate, onda smo svi iznad prosjeka.
Ne mislim na venturuPa recimo da su on i Kinez bili tu negdje
Uh, nakon ovog SiGy mjenjaj identitet..... ZG će ti biti mali, Ventura oprosti joj nije ona to namjernoPa recimo da su on i Kinez bili tu negdje
Dva put je dva putI samo jednom je mogao dva puta ali mu je bio cvrsci, napetiji
I ja mislimUh, nakon ovog SiGy mjenjaj identitet..... ZG će ti biti mali, Ventura oprosti joj nije ona to namjerno
Ma ne misliš, ZNAŠI ja mislim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|