Guza joj je uskaSkoro sam pomislio da pičke mjeriš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guza joj je uskaSkoro sam pomislio da pičke mjeriš
Kak mozes to napisat tuGuza joj je uska
Ne bih da tu nekoga povrijedim, ali ne odaje mi baš neku pretjeranu muškost, a cmizdriš za njimIskljucivo muzevni muskarci
Ozbiljno?? Zakaj?? Sad me zanima ovoNe bih da tu nekoga povrijedim, ali ne odaje mi baš neku pretjeranu muškost, a cmizdriš za njim
E to i je problem, čitali a ne jebaliKoga god nesto pitas svi su negdje nesto citali
Pa isto kao što si ti napisala da mi je kurac maliKak mozes to napisat tu
Pa nisam to napisala vec da ti dugo stoji pohvalila sam tePa isto kao što si ti napisala da mi je kurac mali
Kaže sig; "kurac, kurčina, taman"Pa isto kao što si ti napisala da mi je kurac mali
A što je sa onom pričom o "tehničarima"?Eto B i ti dominirate, okic?
Al evo reci cu u obranu nekog tko mi se svida a ima mali kurac(Mod nisi prozvan) - nije bitan kurac ako je lik napaljujuc, sexyA što je sa onom pričom o "tehničarima"?
Nema ti se svrhe sad vaditi (Mod nisi prozvan), to se tako tumači i gotovoAl evo reci cu u obranu nekog tko mi se svida a ima mali kurac(Mod nisi prozvan) - nije bitan kurac ako je lik napaljujuc, sexy
Al nisam tak mislila, jos sam ga pohvalila da dugo jebe a sad se ljuti na meneNema ti se svrhe sad vaditi (Mod nisi prozvan), to se tako tumači i gotovo
Pa ja bih ti oko izvadio da sam na njegovom mjestu. Jbt pa znaš što to nama značiAl nisam tak mislila, jos sam ga pohvalila da dugo jebe a sad se ljuti na mene
Pa ja sam rekla da on ima veliki a meni se bas svida jedan sa malim...Pa ja bih ti oko izvadio da sam na njegovom mjestu. Jbt pa znaš što to nama znači
Lakše bih podnio da mi netko kaže da sam star i ružan (što i jesam) nego da imam mali kuracPa ja sam rekla da on ima veliki a meni se bas svida jedan sa malim...
Al ja njemu modu nisam to rekla, ro vrijedi za nekog drugog ali inace je sexy glas ruke, faca... Tak da kurac nije bitanLakše bih podnio da mi netko kaže da sam star i ružan (što i jesam) nego da imam mali kurac
Znači mr. V ima maliAl ja njemu modu nisam to rekla, ro vrijedi za nekog drugog ali inace je sexy glas ruke, faca... Tak da kurac nije bitan
E OVO su niski udarciAl ja njemu modu nisam to rekla, ro vrijedi za nekog drugog ali inace je sexy glas ruke, faca... Tak da kurac nije bitan
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|