Sisata i guzata
Well-known member
Nemoj žaliti, nemoj plakati
Sve što ja rukom dotaknem
Ili povredim ili porušim
Bolje da me nema
Ako tvoju ljubav srušim
Ne mogu to prokletstvo
Da nosim ja na duši.....
Alo.... Ima li koga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha pa onda ludi a ne ljuti. to me zbuniloMislila sam na nadimak na forumu"srecice"...
Eee... Pjesma mood...Trebaju napravit temu di ce sig svaki dan opalit pjesmu i tekst pjesme
i zasto je to problem? ti se prasis za 1000 u krugu svoga stana sa cijelim zagrebom, a besplatno se na forumu reklamiras, samohvalis, promoviras i postavljas svoje slike besplatno.Za sta je admin pootvarao ovolike teme za svaki kutak Hrvatske?Teta Ljubica iz Vukovara koja se prasi za kutiju cigareta u krugu svoje birtije ce dobit besplatnu reklamu ...
Fali sto sam ja profesionalka.. A ljubica je konobarica sa muzem, ljubavnikom i dvoje djece i vjerovatno i sumnjam da bi htjela da joj se podaci vucaraju po forumu. Tralala opet nejebica, nema se posla? Hoces da ti ja nekoga posaljem, nekoga sa moje blok liste?i zasto je to problem? ti se prasis za 1000 u krugu svoga stana sa cijelim zagrebom, a besplatno se na forumu reklamiras, samohvalis, promoviras i postavljas svoje slike besplatno.
Samo reci.... Meni je previse.. Bit ce mi drago da i ti nesto zaradis...Fali sto sam ja profesionalka.. A ljubica je konobarica sa muzem, ljubavnikom i dvoje djece i vjerovatno i sumnjam da bi htjela da joj se podaci vucaraju po forumu. Tralala opet nejebica, nema se posla? Hoces da ti ja nekoga posaljem, nekoga sa moje blok liste?
ne samo to nego tlači nas poštene članove foruma sa svojim slikama, moramo ih gledat pa komentirat....to je užasi zasto je to problem? ti se prasis za 1000 u krugu svoga stana sa cijelim zagrebom, a besplatno se na forumu reklamiras, samohvalis, promoviras i postavljas svoje slike besplatno.
I to vise puta dnevno....ne samo to nego tlači nas poštene članove foruma sa svojim slikama, moramo ih gledat pa komentirat....to je užas
tužit ćemo te za uznemiravanje...I to vise puta dnevno....
Ps.. Ako i njih rastjerate i opet nemate posla same ste si krive....Evo sve Po cure... Diskretno mi se mozete javiti u pp... Predajem vam svoje klijente, odnosno predajem onoj koja mi se cini najbolja... Meni je vec dosta.. Smorilo me... A vidim da se vi gadno mucite s oglasima....
mijenjaš biznis?Ps.. Ako i njih rastjerate i opet nemate posla same ste si krive....
Uz njih dobijete nekoliko bodya, haljina i plaftormi stikli.. Neka vam se nadje.. Za slikanje... Da mijenjate slike...
KOD:rasprodaja kod Sigy...
Smorilo me... Previse se razgranalo... Par ljudi cu ostavit s kojima ja uzivam...mijenjaš biznis?
prešla si sa obrtničnog nivoa na industrijuSmorilo me... Previse se razgranalo... Par ljudi cu ostavit s kojima ja uzivam...
Da... Preporuke stalne i ajde... Ali nemam vremena vise za taj hobi....prešla si sa obrtničnog nivoa na industriju
bolje idi u administraciju....ali nema tamo love ha?Da... Preporuke stalne i ajde... Ali nemam vremena vise za taj hobi....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|