Neću više ulaziti u rasprave s njom prije spavanjane vjeruj joj ventura. ti si njoj najmiliji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću više ulaziti u rasprave s njom prije spavanjane vjeruj joj ventura. ti si njoj najmiliji
Zasto, mislis kad popijem... A ne... Ja ti kazem isto i sad i u 2 popodne... Nije problem. ...Neću više ulaziti u rasprave s njom prije spavanja
Jedino sto ti manje pises po danuZasto, mislis kad popijem... A ne... Ja ti kazem isto i sad i u 2 popodne... Nije problem. ...
Ne znam zbog čega ali tako ispadne. Sve je okZasto, mislis kad popijem... A ne... Ja ti kazem isto i sad i u 2 popodne... Nije problem. ...
Ja samo odgovaram na pitanjajebote. ovo je prava ljubav
Imas moje suosjecanjeAlkar Kozjak danas u Zg 3 trke 3 puta u ništa...
Prvo neki srpski broj da pošaljem svoju slku...
Drugo neka crnkinja dogovorio sve za 19.00 al da mora videopoziv ispred zgrade pa ko budala čekam i niko ne zove..
Onda zvao neku Litvanku kaže može u 20.00...došo u Draškovićevu da jel može u 20.30 h jer je gazda sad tu..ma idi u P.M.
U međuvremenu crkinja se javila da joj je frendici bilo loše...jel može sad...može PM
Otišo u McDonalds u Jurišićevu i najeo se
Vi vladari bluda i nemorala u metropoli mogli ste bi Kozjaku gurnuti neki brojček a ovako ko neki jadničak šparta od Draškovićeve do Hebrangove i nazad...
Pa kozjak sto nepitas ...jel sada kasno...Alkar Kozjak danas u Zg 3 trke 3 puta u ništa...
Prvo neki srpski broj da pošaljem svoju slku...
Drugo neka crnkinja dogovorio sve za 19.00 al da mora videopoziv ispred zgrade pa ko budala čekam i niko ne zove..
Onda zvao neku Litvanku kaže može u 20.00...došo u Draškovićevu da jel može u 20.30 h jer je gazda sad tu..ma idi u P.M.
U međuvremenu crkinja se javila da joj je frendici bilo loše...jel može sad...može PM
Otišo u McDonalds u Jurišićevu i najeo se
Vi vladari bluda i nemorala u metropoli mogli ste bili Kozjaku gurnuti neki brojček a ovako ko neki jadničak šparta od Draškovićeve do Hebrangove i nazad...
Nemam ja ništa od suosjećanja , imaš li broj od koje za suce, političare, poduzetnike, ugostitelje i sličnu kremu?Imas moje suosjecanje
Madmax ce ti napisat preporukuNemam ja ništa od suosjećanja , imaš li broj od koje za suce, političare, poduzetnike, ugostitelje i sličnu kremu?
Hvala, sad je... u jednom trenutku mi je laknulo kad se sve izjalovilo, vruće je , sparno...izgleda da opako starimPa kozjak sto nepitas ...jel sada kasno...
Nazalost ne dragi moj. Da barem imam. Zapravo imam ti jedino broj od Leone ako zelis?Nemam ja ništa od suosjećanja , imaš li broj od koje za suce, političare, poduzetnike, ugostitelje i sličnu kremu?
Ako hoces saljem ti kontakt u ppHvala, sad je... u jednom trenutku mi je laknulo kad se sve izjalovilo, vruće je , sparno...izgleda da opako starim
Daj januar stavi
FebruarDaj januar stavi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|