Sisata i guzata
Well-known member
De idete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je to kad ne dog sa sig...Alkar Kozjak danas u Zg 3 trke 3 puta u ništa...
Prvo neki srpski broj da pošaljem svoju slku...
Drugo neka crnkinja dogovorio sve za 19.00 al da mora videopoziv ispred zgrade pa ko budala čekam i niko ne zove..
Onda zvao neku Litvanku kaže može u 20.00...došo u Draškovićevu da jel može u 20.30 h jer je gazda sad tu..ma idi u P.M.
U međuvremenu crkinja se javila da joj je frendici bilo loše...jel može sad...može PM
Otišo u McDonalds u Jurišićevu i najeo se
Vi vladari bluda i nemorala u metropoli mogli ste bili Kozjaku gurnuti neki brojček a ovako ko neki jadničak šparta od Draškovićeve do Hebrangove i nazad...
Dodji na cugu?Alkar Kozjak danas u Zg 3 trke 3 puta u ništa...
Prvo neki srpski broj da pošaljem svoju slku...
Drugo neka crnkinja dogovorio sve za 19.00 al da mora videopoziv ispred zgrade pa ko budala čekam i niko ne zove..
Onda zvao neku Litvanku kaže može u 20.00...došo u Draškovićevu da jel može u 20.30 h jer je gazda sad tu..ma idi u P.M.
U međuvremenu crkinja se javila da joj je frendici bilo loše...jel može sad...može PM
Otišo u McDonalds u Jurišićevu i najeo se
Vi vladari bluda i nemorala u metropoli mogli ste bili Kozjaku gurnuti neki brojček a ovako ko neki jadničak šparta od Draškovićeve do Hebrangove i nazad...
Ujutro moram biti u Sisku, ako dođem neću naći Sisak do podne. Hvala.Dodji na cugu?
Jeste se sprijateljili u meduvremenu??Madmax ce ti napisat preporuku
Kad malo popusti ovaj stisak oko tebe..Tako je to kad ne dog sa sig...
Sigirnije je tako kozjak.. Vjeruj mi... Oni po strani nikad ne najebu...Kad malo popusti ovaj stisak oko tebe..
Puno je sad tu interesnih sfera pa da umjesto jebem ne najebem ...zna Kozjak kad se ne treba gurati.
Tko?Jeste se sprijateljili u meduvremenu??
Marijole i ljuti max
Jel sad shvacas zasto svaki semafor skoro sudar napravimUjutro moram biti u Sisku, ako dođem neću naći Sisak do podne. Hvala.
Dok sam se danas gubio po centru gledam ženski spol 16 - 55 i generalno puno više ženskih se tip top sređuje u Zg nego u St.
Sad će zvučati šovinistički i što li već al u Zg sam vidio svakakvih ženskih i zgodnih i manje zgodnih al sve se nose na jednaki način sa stavom ja sam zgodna i tko mi šta može...u St imam dojam da se manje atraktivne ženske uopće ne trude odjećom, zurkom i slično privući poglede...Jel sad shvacas zasto svaki semafor skoro sudar napravim
Di je Ventura u toj priči ako se oni sprijatelje? Jel onda Venti prijatelj sa Maxom?Marijole i ljuti max
Pametniji si ujutro, jelda?!Neću više ulaziti u rasprave s njom prije spavanja
Srecice ja nisam ljut niti malo, osim ako me se ne ljuti. Dapace vrlo sam smiren.Marijole i ljuti max
Mislila sam na nadimak na forumu"srecice"...Srecice ja nisam ljut niti malo, osim ako me se ne ljuti. Dapace vrlo sam smiren.
Tko se ljuti uvale mu kruti....Mislila sam na nadimak na forumu"srecice"...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|