Juciepenn
Well-known member
Zas nije htjela?Ova nije htjela sa mnom, zato me zanima je li on bio kod te.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zas nije htjela?Ova nije htjela sa mnom, zato me zanima je li on bio kod te.
Svaka se škola plaćaE to je i meni žao šta nisam otišao kod Tiffany.
Pa kad nije ni pokusao...Zas nije htjela?
Zgodna cura,zna engleski i stvarno dobra uslugaE to je i meni žao šta nisam otišao kod Tiffany.
Mene si poljubio samoinicijativno a tamo si se vjerojatno ustrtario...Pa kad nije ni pokusao...
zašto misliš da su kekini loši?Uopće ne sumnjam u njegove dobre namjere, poštenje i želju da nešto napravi. A ti se osloni na obitelj Kekin, to ti je isto kao da se oslanjaš na obitelj Kerum
imat ću je besplatnoRecimo presmijesan mi je sombrero koji se ulizuje na najjače znamo već kome a prije par godina tu osobu je mogao imati za 300 vjeverica
Više se i ne sjećam što je bilo.Mene si poljubio samoinicijativno a tamo si se vjerojatno ustrtario...
tako je očito?Recimo presmijesan mi je sombrero koji se ulizuje na najjače znamo već kome a prije par godina tu osobu je mogao imati za 300 vjeverica
Uobičajeni prodavači magle, ništa novo - Mile i Hladno pivo su prva liga, ali politika nije za njega, već su se oboje pokazali kao ne vjerodostojnizašto misliš da su kekini loši?
pa žena mi ne izgleda nepoštenoUobičajeni prodavači magle, ništa novo - Mile i Hladno pivo su prva liga, ali politika nije za njega, već su se oboje pokazali kao ne vjerodostojni
Govorim o vjerodostojnosti, ako sam s nekim na početku utakmice onda ću barem izdržati s njim prvo poluvrijeme. Nisam fan Radničke fronte ali su ih iznevjerili i izdali.pa žena mi ne izgleda nepošteno
I krece...meni je peovička super
Očito je stvar inspiracije i opuštenosti, a i jezične barijereMene si poljubio samoinicijativno a tamo si se vjerojatno ustrtario...
Ja sam objektivna i nisu mi svi stavovi u skladu razmisljanja radnicke fronte ali je svakako bolja opcija od sdp-a..I krece...
Normalno da ti je super, sigurno s s njenim ocem bio u Španjolskom građanskom ratumeni je peovička super
To obzirom na tvoje godine, a ne na političko uvjerenjeNormalno da ti je super, sigurno s s njenim ocem bio u Španjolskom građanskom ratu
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|