old&ugly
Well-known member
Curica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Curica...
Ja sam se recimo kod Mile okrenuo jer nije izgledala ovako na slici,po meni nije vrijedila tih novaca pogotovo zato jer u to doba je bilo puno boljih Ruskinja
Viky je za nas veterane, a ne za ove mladiće u naponu snageViktorija je zgodna cura,pruža gfe,ne gleda na sat.Mene jedino smeta šta je stvarno mršava bar za moj ukus i zato nisam češće kod nje
Nemoj tako Juice, cura je baš kao što je Prime napisao stvarno OK, istina malo mršava aliSamo se psi igraju s kostima.
Ne volim nis mrsavo.
Tko?U sta se kladimo da on nikad nece otic kod kurve?
Ima više tih Mila. Mislio sam pitati Marijola je li bio kod ove.Ja sam se recimo kod Mile okrenuo jer nije izgledala ovako na slici,po meni nije vrijedila tih novaca pogotovo zato jer u to doba je bilo puno boljih Ruskinja
Pa ventura...
Nisam nis ni rekao protiv nje, samo moj neki ukus. Pardon ak sam se krivo izrazio.Nemoj tako Juice, cura je baš kao što je Prime napisao stvarno OK, istina malo mršava ali
Mozda se ova nije htjela ljubit s njim...Ima više tih Mila. Mislio sam pitati Marijola je li bio kod ove.
Ajde da i to vidimoSto je najbolje otici ce.
Pa normalno da će otićiPa ventura...
Ova nije htjela sa mnom, zato me zanima je li on bio kod te.Mozda se ova nije htjela ljubit s njim...
Je, meni je isto poslao recenziju... Curica iz ukrajineOva nije htjela sa mnom, zato me zanima je li on bio kod te.
Ja sam bio kod one kod koje si ti bio,bila je u centru blizu Frankopanske i bila mi je bezveze,2 dana kasnije otišao sam kod one tiffany šta je bila u playboyu i za manje novaca dobio top curu i usluguIma više tih Mila. Mislio sam pitati Marijola je li bio kod ove.
Dakle Ventura sve je rečenoJa sam bio kod one kod koje si ti bio,bila je u centru blizu Frankopanske i bila mi je bezveze,2 dana kasnije otišao sam kod one tiffany šta je bila u playboyu i za manje novaca dobio top curu i uslugu
E to je i meni žao šta nisam otišao kod Tiffany.Ja sam bio kod one kod koje si ti bio,bila je u centru blizu Frankopanske i bila mi je bezveze,2 dana kasnije otišao sam kod one tiffany šta je bila u playboyu i za manje novaca dobio top curu i uslugu
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|