Primebil13
Well-known member
Za Venturu mi je zao šta se nisam ranije priključio da mu preporučim neke cure,ali ima vremena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KojaPa dobro SiGy da li si ti plavuša????
Ma jest evo ti ces mu nac, a dvojica najvecih jebaca se potrgali... Ne vrijedi, on voli samo meneZa Venturu mi je zao šta se nisam ranije priključio da mu preporučim neke cure,ali ima vremena
Ne tresi se,nisam ni ja losMa jest evo ti ces mu nac, a dvojica najvecih jebaca se potrgali... Ne vrijedi, on voli samo mene
Uzalud ti trud sviracu...Ne tresi se,nisam ni ja los
Zao mi je jer bila je jedna Latina koja je bila idealna za njega
Da mu serviraš pola Brazila nema svrheNe tresi se,nisam ni ja los
Zao mi je jer bila je jedna Latina koja je bila idealna za njega
A joj SiG, "idi ubi pa se pištolj"...Ja ne znam jel vi kapirate da se ventura uopce ne lozi na kurve, zato i ide meni
On hoce ljubav i to doslovno bez vremenskog ogranicenja... Di to ima?A joj SiG, "idi ubi pa se pištolj"...
On Anu ne bi preživioJa jos uvijek smatram da bi Ventura trebao posjetiti Anu Rudes.
U sapunicamaOn hoce ljubav i to doslovno bez vremenskog ogranicenja... Di to ima?
Ti si Marijole sa Ali expressaZa Venturu je trenutno najbolja Viktorija jedino ako ga neće smetati mršavost njezina
Mislis?On Anu ne bi preživio
Čovječe, pa Ana je drobilica, zmaj od sexa, to stvarno moraš biti spreman.Mislis?
Viktorija je zgodna cura,pruža gfe,ne gleda na sat.Mene jedino smeta šta je stvarno mršava bar za moj ukus i zato nisam češće kod njeTi si Marijole sa Ali expressa
Pa bas zato, smatram da jednu takvu mora prvo rijesit, kasbije ce mu sve biti lako.Čovječe, pa Ana je drobilica, zmaj od sexa, to stvarno moraš biti spreman.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|