old&ugly
Well-known member
Nemoj ako baš ne morašSve ste pogodili doduse, ali voljna sam uciti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj ako baš ne morašSve ste pogodili doduse, ali voljna sam uciti
Pa da mi je sila nije al sve je dobro znati zlu ne trebalo...Nemoj ako baš ne moraš
DA DOBRA, ODLIČNAAAAAAAADobra je
I nije to neka teška znanost, samo ipak nemoooojPa da mi je sila nije al sve je dobro znati zlu ne trebalo...
Ja sam za ovo prvoteže ne naućiti vještinu u krevetu nego kuhanje ja bar mislim ali ovisi tko je za što talentiran...
talentirana za trpanjeJa sam za ovo prvo
Tko se potrudi steći će svako znanjeteže je naučiti vještinu u krevetu nego kuhati ja bar mislim... ali ovisi tko je za što talentiran...
SiGy obzirom da nisi osoba od mesa nego vege definitivno nisam zagrijan za tvoju kuhinju, ali zatooooooooooo...Ja sam za ovo prvo
Da se drzim onog sto mi je poznato...SiGy obzirom da nisi osoba od mesa nego vege definitivno nisam zagrijan za tvoju kuhinju, ali zatooooooooooo...
Nikako se ne moze vezati samo za HDZ ali cinjenica je da je SDP imao samo osam godina vlast sto je nista naspram HDZ - a.. Druga stvar je sto oni nisu to znali iskoristiti, sto nisu imali adekvatne ljude koje bi narod simpatizirao, i napisat cu jednu veliku istinu :Ne dozvoljavaju narodu muljanja, a istovremeno to upravo oni rade... Svakako da nisam glasac ni jednih ni drugih... Birala sam novu mladu ljevicu, progurali smo ih u sabor, doduse bez nekog uspjeha ali savjest mi je cista sto ne biram ove lopove...Pametno, ne pratiti i od svega se distancirati, to je preporučljivo za mentalno ali i za tjelesno zdravlje. Najdraži su mi oni koji lošu politiku vežu samo za jednu stranku.
Ii odmah Ventura lajkaoOvo me podsjeca na nekog...
Pogledajte prilog 588
SiGy koji si ti teletabis, pa kod nas su svi političari u politici isključivo radi svoje guzice, propali pravnici, loši ekonomisti i doktori kojima je dopizdio njihov posao pa se hvataju "kruha bez motike". Ali SVAKI NAROD IMA VLAST KAKVU ZASLUŽUJE, bili smo u uređenoj, uljuđenoj, pravnoj i socijalnoj državi Austro-ugarskoj monarhiji i nije nam bila dobra, e pa sve poslije nam je po zasluzi.Nikako se ne moze vezati samo za HDZ ali cinjenica je da je SDP imao samo osam godina vlast sto je nista naspram HDZ - a.. Druga stvar je sto oni nisu to znali iskoristiti, sto nisu imali adekvatne ljude koje bi narod simpatizirao, i napisat cu jednu veliku istinu :Ne dozvoljavaju narodu muljanja, a istovremeno to upravo oni rade... Svakako da nisam glasac ni jednih ni drugih... Birala sam novu mladu ljevicu, progurali smo ih u sabor, doduse bez nekog uspjeha ali savjest mi je cista sto ne biram ove lopove...
Osobno bih izabrala bilo koga samo da HDZ i SDP ne dodju na vlast... Sto vas kostaju promjene? To je u svijetu normalna stvar da se vlast mijenja cak i ako dobro radi svoj posao.. Ali.. Stranacki zaposlenici, povlastice, stanovi, jbg. To je skupina ljudi zbog koje ova drzava nikada nece napredovati...Narodu kronicno fali inteligencije i hrabrosti.SiGy koji si ti teletabis, pa kod nas su svi političari u politici isključivo radi svoje guzice, propali pravnici, loši ekonomisti i doktori kojima je dopizdio njihov posao pa se hvataju "kruha bez motike". Ali SVAKI NAROD IMA VLAST KAKVU ZASLUŽUJE, bili smo u uređenoj, uljuđenoj, pravnoj i socijalnoj državi Austro-ugarskoj monarhiji i nije nam bila dobra, e pa sve poslije nam je po zasluzi.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|