Sisata i guzata
Well-known member
Ta sam, mogu bit placena pomocnica do grobapošto u braku sexa i onako nema, vještina u krevetu je bezpotrebna ali zato je čišćenje i spremanje jaako bitno za vezu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta sam, mogu bit placena pomocnica do grobapošto u braku sexa i onako nema, vještina u krevetu je bezpotrebna ali zato je čišćenje i spremanje jaako bitno za vezu
e sad ne znam jesu tarife za satnicu slične?Ta sam, mogu bit placena pomocnica do groba
Pa onda je ono sto je tvoje to je i moje jbg. ....e sad ne znam jesu tarife za satnicu slične?
Al ja nista lose u tome ne vidim.. 3x skuhas rucak dok on dode doma... Jos ako ode kurvi stignes si i kupku napravit...Pa onda je ono sto je tvoje to je i moje jbg. ....
Samo nek ne ide kod pantereAl ja nista lose u tome ne vidim.. 3x skuhas rucak dok on dode doma... Jos ako ode kurvi stignes si i kupku napravit...
Dobra jeMala u spotu
što ti je profesionalna deformacija, lopov se uvijek boji krađe, pa ne idu svi u kurvarluk valjdaSamo nek ne ide kod pantere
Pametno, ne pratiti i od svega se distancirati, to je preporučljivo za mentalno ali i za tjelesno zdravlje. Najdraži su mi oni koji lošu politiku vežu samo za jednu stranku.A kaj kad ne da mi se opce o ovim klosarima iz politike i ostalome, nit se ne trudim vise.pratit zbivanja u drzavi. To malo.kaj cujem na radiju i tjt
Kolega, ako je baš do toga došlo ipak nekad ga je bolje sam išamarati.....Da, ali popijes par cugi negdje s ekipom, nemas kud dalje, ne ide ti se doma, kasno je..napaljen si, zoves more oglasa, samo jedna se javi.. odes, ne svida ti se ali znas da ako se okrenes, neces jebat. Jbg ostanes
sjedneš sam sebi na ruku par minuta da utrne i onda kad drkaš misliš da je tuđa rukaKolega, ako je baš do toga došlo ipak nekad ga je bolje sam išamarati.....
SiG i domaćica ,pa to ne ide u istu rečenicu. Kao prvo ne konzumira meso, a što je i bitnije tko zna kad je zadnji put nešto skuhala osim kave.evo sig kad postaneš domačica moraš znati nešto o politici...
Povrijedilo me jer se sjecam da je mene obicno zvao od pola 12 pa nadalje... Iz kreveta vidim da je on i lagano okret na drugu stranuAli ja sam mislila da tako kasno zavrsava s poslom a ne da ide iz birtijeKolega, ako je baš do toga došlo ipak nekad ga je bolje sam išamarati.....
Sve ste pogodili doduse, ali voljna sam ucitiSiG i domaćica ,pa to ne ide u istu rečenicu. Kao prvo ne konzumira meso, a što je i bitnije tko zna kad je zadnji put nešto skuhala osim kave.
Savjet za one bez lovesjedneš sam sebi na ruku par minuta da utrne i onda kad drkaš misliš da je tuđa ruka
Gorka istina, ima ih par kojima sam se na vratima okrenuo na njih ni bicikl ne bi naslonio.E jbg. Mjesas jabuke i kruske.
Sa 50% zena s kojima sam bio u ovom hobiju ne bi bio da sam ih upoznao normalno...to kuze samo oni koji su u ovom hobiju..koliko god to cudno zvucalo. Placamo ono sto imace ne bi jebali da nam daju za dzabe. Ali istina je ponekad gorka. Mod ce se sloziti samnom...samo on kad nije u formi valjda spava a ne ko sig
a pa možeš sam sebi i platitiSavjet za one bez love
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|