Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio na solunskom frontu, samo na poraženoj strania ti si mlađi hahha
Ali kako ti se da stalno,evo ja ću ti platiti curu po izboru samo da prestaneš s ovim uvlačenjem u pozadinubok sigica. vidiš svi znaju kako sam zaljubljen
Evo i Somy pokušava nešto napraviti pa....Radnicka fronta udara previse po poduzetnicima, izjednacavajuci sve poduzetnike sa laznim poduzetnicima a nije bas tako.. Ja postujem i podrzavam svakoga tko se u ovoj drzavi trudi nesto napraviti...
Nema tu pomoćiAli kako ti se da stalno,evo ja ću ti platiti curu po izboru samo da prestaneš s ovim uvlačenjem u pozadinu
to je jače od meneNema tu pomoći
Svi to znamoto je jače od mene
Znaci 300 kn,možesig čitaš ovo? reci cijenu da oboje dobro prođemo
Mos mislitZnaci 300 kn,može
ona odlučuje. al mislim da je vrednijaZnaci 300 kn,može
tako ti je smiješno da bi bila sa mnom?Mos mislit
Prvo i osnovno kad ovdje dodete je da shvatite da sam ja neprocjenjiva..nije mi sila i moze mi se...ona odlučuje. al mislim da je vrednija
Hajde zavuci ruku pod madrac i izvlači te Eureal morat ću mijenjati nešto sad sam već ušparao neku lovu haha
Venty - Lekcija XE to je i meni žao šta nisam otišao kod Tiffany.
morat ćuHajde zavuci ruku pod madrac i izvlači te Eure
Svaka cast mentore!Venty - Lekcija X
Poslije ne jebanja nema kajanja . Ako se ne želiš kajati jednog dana , moraš pojebati sve što ti se sviđa i sve što ti se ne sviđa kako ne bi žalio za ničim u životu
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|