Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo Sombi..bik sigi ,bok ostali
Ovog sta prima, jesu l mu oci ispale...
Dildo od 22Privatna stvar.
Cega se budala ponosi pametan se stidiKako to može bit privatno . Pohvali se eto ja sam s 22 i to slučajno dok sam vozio Cammeo ženska nije imala za platit pa je plaćala u naturi. Ja dobio tada opomenu pred otkaz jer sam se isključio na sat vremena bez dozvole a na kraju ionako dao sam otkaz
Nista posebno..cak prije neki prosijek...izuzev cijene i komunikacije..Ne kuzim opce sta to ima u Crystalki.
Nije ona bik...više je...bik sigi ,bok ostali
"lazu me nocas prazne flase da mogu vreme da vratim... Jutros mi kurva kaze ja tebi treba da platim...."... Ajmooo patak...
"da provedem noc sa tobom...
Zelja da me mine....
Kolko ja znam jesujeste pitali ove nove pitanje dobrodošlice?
Ma Patak je tvoj zauvijek od iskona i beskona SIG Uživaj."lazu me nocas prazne flase da mogu vreme da vratim... Jutros mi kurva kaze ja tebi treba da platim...."... Ajmooo patak...
"da provedem noc sa tobom...
Zelja da me mine....
Miro, trebamo info sa terena ne iz publike...osim ako ima nešto što ne znamo...Nista posebno..cak prije neki prosijek...izuzev cijene i komunikacije..
Čovjek je mislio da Bik je za Sigy, a nama ostalima bok !Nije ona bik...više je...
Jesmo, ovaj zadnji nije gay, više neka pederčina, škrta..jeste pitali ove nove pitanje dobrodošlice?
Eh.. Sto srce nije hotel...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|