pa nisam gayPatak jesi kad jebao neku zenu a zamisljo da je neka druga?ono.. Da dode neka slicna zena zeni koju ti volis i trebas ju jebat.. A tebi suze naviru za tvojom zenom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nisam gayPatak jesi kad jebao neku zenu a zamisljo da je neka druga?ono.. Da dode neka slicna zena zeni koju ti volis i trebas ju jebat.. A tebi suze naviru za tvojom zenom...
tek sljedeći vikend sam na vodiTo smo jučer apsolvirali , molim vas da pročitate zadnjih 150 stranica foruma .
Čuo sam da su šarani noćas imali tulum , bilo je spike vidi opet mlohava čuna došla na jezero
Patak uz nogu , nemoj ti ti mozak spržimJbt Cobra Želi biti Patak pa frende loše glumiš
Cobra da te upozorim da se prema Sombiu sa duznim postovanjem obracas...To smo jučer apsolvirali , molim vas da pročitate zadnjih 150 stranica foruma .
Čuo sam da su šarani noćas imali tulum , bilo je spike vidi opet mlohava čuna došla na jezero
Aj sad reci da nisi Madmax? Isti si kojot što lovi pticu trkačicu...To smo jučer apsolvirali , molim vas da pročitate zadnjih 150 stranica foruma .
Frende nije problem ali uz tvoju samouvjerenost skuplji sam od kristalnePatak uz nogu , nemoj ti ti mozak spržim
Tako je Sombi.
Kokainom protiv alkohola.
pa i nije tako teškoUgl... Jel znate kako je to tesko...
Kad srce voli nekoga...
A mora da jebe drugoga....
Znam.Ugl... Jel znate kako je to tesko...
Kad srce voli nekoga...
A mora da jebe drugoga....
Bezosjecajni ste... Ja u svakome vidim njega...pa i nije tako teško
daj juci ne budi gay
Mislio sam da si ti barem mudar covjek s iskustvom.daj juci ne budi gay
Ako zna za foru 178-182 znači da duže prati forum.Aj sad reci da nisi Madmax? Isti si kojot što lovi pticu trkačicu...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|