nakon 28 godina i ferrari dosadiBezosjecajni ste... Ja u svakome vidim njega...
pa zato znam da nije teško hahahMislio sam da si ti barem mudar covjek s iskustvom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nakon 28 godina i ferrari dosadiBezosjecajni ste... Ja u svakome vidim njega...
pa zato znam da nije teško hahahMislio sam da si ti barem mudar covjek s iskustvom.
Frende nije problem ali uz tvoju samouvjerenost skuplji sam od kristalne
I 16 cm molim te nemoj zaboravizAko zna za foru 178-182 znači da duže prati forum.
Jel mora obuči boss.odijelo pitam Za.PatkaUgl Mod, molim te kao prijatelja aktiviraj se navecer i pobrisi ove moje pacenicke stranice sa izlivom iskrenosti, anksioznosti i hrpom narodnjaka... Uztokovanih slobodnim danom, litrama alkohola i vremenom za razmisljanje..
Puno lakše nego kadUgl... Jel znate kako je to tesko...
Kad srce voli nekoga...
A mora da jebe drugoga....
16 i polI 16 cm molim te nemoj zaboraviz
Dajte vina za utjehu...Puno lakše nego kad
Srce voli nekoga
A ne jebe nikoga...
Eto meni Patka sexexpertaja sam gledao.Film Rikitiki u kojem sjebe.Cobre
175-182Ako zna za foru 178-182 znači da duže prati forum.
Jel u to ulaze i one koje traže zgodne obdarene mulce Pitam za PatkaI 16 cm molim te nemoj zaboraviz
Hihi Cobra pa ti baš na.Patka pa nemoj da te zavara moj saldo
Ja mislim da je jedino sto te sprecava da ne budes s tobom osobom u tvojoj i njezinoj glavi...nema te zapreke, za mene ne postojiZnate sta je tesko?
Kad vi znate da bi ona najradje s tobom bila, a ti znas da je ona tvoj zivot, a ne mozete biti zajedno, makar u tom trenutku.
Pa se nadas da ti buducnost nosi bolje dane i svaki dan zivis za onaj kada cete biti skupa.
E sad sam gay ispo.. Somby moj..
Neš kao ti i Venty?Ja mislim da je jedino sto te sprecava da ne budes s tobom osobom u tvojoj i njezinoj glavi...nema te zapreke, za mene ne postoji
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|