Patak
Well-known member
Ne ja sam naučio alkohol pitiJesi opet pijan, sorry?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ja sam naučio alkohol pitiJesi opet pijan, sorry?
Nije, vi to ne kužite, on pijan ili nepijan isto to....Jesi opet pijan, sorry?
Eto vidišNije, vi to ne kužite, on pijan ili nepijan isto to....
Zar se ljudi natječu.tko više popije?Nije, vi to ne kužite, on pijan ili nepijan isto to....
Patak ja tebe zamisljam kako jebes i nevjerovatna mi je ta scena...
Zar sam rekao da nisam za nju čuo ?Gle ti koji si u ovome sportu .iskusan......da nisi cuo za Crystalku ..malo zvuci nevjerovatno..a i ono koje zemo tarot maistro ..malo si me zbunio..
Pa to je kao.da gledas.dosje xPatak ja tebe zamisljam kako jebes i nevjerovatna mi je ta scena...
Nemoj, molim tePatak ja tebe zamisljam kako jebes i nevjerovatna mi je ta scena...
To ja pokusavam da objasnim tu ljudima koji pisu i preporucuju zene koje ove nove nece primit...Zar sam rekao da nisam za nju čuo ?
Pitao sam , gdje joj je oglas ? Ako se ne oglašava i ako se povukla privremeno ili trajno , zašto pisati recenzije o njoj ? Zar ima smisla pisati recenzije o Milki Babović, a Milka umrla .
Voliš Patka.ne.glumiTo ja pokusavam da objasnim tu ljudima koji pisu i preporucuju zene koje ove nove nece primit...
To ja pokusavam da objasnim tu ljudima koji pisu i preporucuju zene koje ove nove nece primit...
Zamisljam te upravo... Malo previse roseaVoliš Patka.ne.glumi
Periodički ga objavljuje, ajd nauči nas kako do nje. Pare nisu problem već taktika. Da budemo spremni kad ponovo bude oglas. Odužit ćemo ti se.Zar sam rekao da nisam za nju čuo ?
Pitao sam , gdje joj je oglas ? Ako se ne oglašava i ako se povukla privremeno ili trajno , zašto pisati recenzije o njoj ? Zar ima smisla pisati recenzije o Milki Babović, a Milka umrla .
Ma tvoj sam Patak.Ima.tu drugih životinjaZamisljam te upravo... Malo previse rosea
Ali def budis znatizelju
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|