Kozjak Dida
Well-known member
Šta ide unutra, ako je rakija bu ti dosta.E dobila sam ovo na poklon od najmodavke, u tom cu furat alkohol kad idem na izlet sa gospodinom Cvijece
Pogledajte prilog 1874
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ide unutra, ako je rakija bu ti dosta.E dobila sam ovo na poklon od najmodavke, u tom cu furat alkohol kad idem na izlet sa gospodinom Cvijece
Pogledajte prilog 1874
Ja znam sta bih tocio unutraŠta ide unutra, ako je rakija bu ti dosta.
Koga jebe? Svih nas ili....Patak ja tebe zamisljam kako jebes i nevjerovatna mi je ta scena...
Pa Loza naravno.. Znamo se..Šta ide unutra, ako je rakija bu ti dosta.
Nemoj me zamišljati Sigica PleaseZamisljam te upravo... Malo previse rosea
Ali def budis znatizelju
Zamisljam ga da jebe u doggyu neku trebu..Koga jebe? Svih nas ili....
Patak kad si izgubio nevinost, ako jesi?Zamisljam ga da jebe u doggyu neku trebu..
Pa odgovor je privatan svakako a bacit bisere pred svinje?Patak kad si izgubio nevinost, ako jesi?
Onda samo napisi "to je privatno.."Pa odgovor je privatan svakako a bacit bisere pred svinje?
Kad mu je ispo sapun pod tusemPatak kad si izgubio nevinost, ako jesi?
No stvar.diskrecije pa nečemo valjda hraniti svinje i kokoši SIGPatak kad si izgubio nevinost, ako jesi?
Kojeg Patka od ovo dvoje zamišljaš ?Zamisljam te upravo... Malo previse rosea
Ali def budis znatizelju
Pa razumijemo se ja i TIOnda samo napisi "to je privatno.."
Znat cemo...
Privatna stvar.Ne kuzim opce sta to ima u Crystalki.
Ovog sta prima, jesu l mu oci ispale...Kojeg Patka od ovo dvoje zamišljaš ?
Sig kad.dođeš u istru.Patak plača kavicu ali od 15 nadaljeOvog sta prima, jesu l mu oci ispale...
Kako to može bit privatno . Pohvali se eto ja sam s 22 i to slučajno dok sam vozio Cammeo ženska nije imala za platit pa je plaćala u naturi. Ja dobio tada opomenu pred otkaz jer sam se isključio na sat vremena bez dozvole a na kraju ionako dao sam otkazPa odgovor je privatan svakako a bacit bisere pred svinje?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|