Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Poslusala sam tvoj savjet prije mjesec i pol i radim samo masazeNego Sig. Jel se i dalje kurvas?
Ne moze njega nitko oponasat... On je jedan jediniNego Sig. Jel se i dalje kurvas?
Jos.da Poljakica.pocne samo drkat i imamo savrseno uredenu drzavu....Ne. Poslusala sam tvoj savjet prije mjesec i pol i radim samo masaze
Ma nitko... Zadnje sam bila sa onim sta sam ti napisala... I tu nije bilo seksa... Pice i muzikaDa cujem kojo je pao???
Cekaj jucieee... Ode nam Marijole...Taman krenulo bit zanimljivo.
Krepat ce mi mob, laku noc ljudovi. Ajde sad istipkajte se falio si joj.
Kam ode?Cekaj jucieee... Ode nam Marijole...
Opet je otisao...Kam ode?
Ne, prestala je 2015/16Nego Sig. Jel se i dalje kurvas?
Ne idem nigdje..cekam venturu.Cekaj jucieee... Ode nam Marijole...
Jesi opet pijana?Opet je otisao...
Znaci veci bullshit nisam dugo cuoNe. Poslusala sam tvoj savjet prije mjesec i pol i radim samo masaze
Falio si i njemu... Tri poruke ti je poslao i ni na jednu mu nisi odgovorio kaze... I onda sam ga ja pitala jesi mu se javio pa je digao frku..Ne idem nigdje..cekam venturu.
Mark... Nebitan si... Sad je pravi Marijole tu...Znaci veci bullshit nisam dugo cuo
Ok Petra u redu je, hvala ti. Ko god da ti taj mark bioMark... Nebitan si... Sad je pravi Marijole tu...
Jbg... bio zauzet.Falio si i njemu... Tri poruke ti je poslao i ni na jednu mu nisi odgovorio kaze... I onda sam ga ja pitala jesi mu se javio pa je digao frku..
Btw malo hladno, a nasmijavao sam te danima dok Marijeola nije biloMark... Nebitan si... Sad je pravi Marijole tu...
I onda je mislio da ja s tim pitanjem hocu njega napravit ljubomornim, a onda sam mu ja objasnila neke stvari... I tako... Nije dobro biti iskrenJbg... bio zauzet.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|