Sisata i guzata
Well-known member
Pusti uvlakace... Daj jednu raspravu... Onako kako SAMO TI znas... Za dobra stara vremena...Imam ukljucen automatski ispravak na tipkovnici. Kaze da si gospon uvlakac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti uvlakace... Daj jednu raspravu... Onako kako SAMO TI znas... Za dobra stara vremena...Imam ukljucen automatski ispravak na tipkovnici. Kaze da si gospon uvlakac
Krivo kaze, cekiraj to. Udvarac svakako. Mada mozda imas pravo. Uvukao bi se ja u tu guzu sigurnoImam ukljucen automatski ispravak na tipkovnici. Kaze da si gospon uvlakac
Nije bitno zele ili ne zele.. Bitno da JESU...Nisam ni onaj drugi, tek tolko, imas probleme s otkrivanjem identiteta podvojenih licnosti koji ne zele biti tu, al zapravo jesu da ne bi bili.
Bio je sa jednom ukrajinkom...Jel Ventura rijesio koju ili samo pati?
Kao je nesto.Jel Ventura rijesio koju ili samo pati?
Osjetio ja miris cim sam dosao na temu ,)))Krivo kaze, cekiraj to. Udvarac svakako. Mada mozda imas pravo. Uvukao bi se ja u tu guzu sigurno
Nemoj listati prethodne straniceOsjetio ja miris cim sam dosao na temu ,)))
Isto... On i Maserka split vise ne razgovaraju... Inace je tuDi vam je patka..jel se smirio ili i dalje zbrda zdola...
Mozda i jesu, al nisam ja. Ok srce, ljubim te u celo. I sada idem mozda spavati kad znam da si u sigurnim rukama svog MarijoleaNije bitno zele ili ne zele.. Bitno da JESU...
Sta ce mu maserka...patak razgovara sam sa.sobom.Isto... On i Maserka split vise ne razgovaraju... Inace je tu
Mozda i bolje, nek malo razmisli sam sa sobom i poslozi neke stvari kak trebaju bit.Marijole... Pozabavi se venturom... Oprostio se od foruma
A jbg... Dobro mu krenulo i ujebao sve... E sad... Samo ti mozes vratit venturuSta ce mu maserka...patak razgovara sam sa.sobom.
Patak je legenda i kuhat ce mi kaveSta ce mu maserka...patak razgovara sam sa.sobom.
Vratit ce se Ventura..imamo jos puno posla nedovrsenog...Marijole... Pozabavi se venturom... Oprostio se od foruma
Uputi ga malo, treba njemu da svrlja jos malo okolo prije nego stasa u pastuha.Vratit ce se Ventura..imamo jos puno posla nedovrsenog...
Uglavnom... Neke stvari nisu bile ok... Nisam ti htjela to slat jer ne znam u kakvoj si briji... Ali vec dva tjedna imamo sranja..Vratit ce se Ventura..imamo jos puno posla nedovrsenog...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|