MARIJA DUBRAVA..Koja je ta? Neka nova?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MARIJA DUBRAVA..Koja je ta? Neka nova?
Pa sta nisi rekla odmah da te to pali, a ja budala sve nesto fino i pristojno ahahhahahahaaPoljak Marija... Jaoo srce mi na mjestu, tu si... Dobit cu svoju dozu vrijedanja
Jel ti znas da ja govorim ljudima da su ti sa drugog profila, da nagovaram kozjaka da te oponasaPoljak Marija... Jaoo srce mi na mjestu, tu si... Dobit cu svoju dozu vrijedanja
Od nje jedino kaj moze dobit je jezikova juhaHaha...Poljakica ce mu ga odgrizat...
Ziva istinaJel ti znas da ja govorim ljudima da su ti sa drugog profila, da nagovaram kozjaka da te oponasa
Poljakica ti uzela najvjerniju musteriju???Poljak Marija... Jaoo srce mi na mjestu, tu si... Dobit cu svoju dozu vrijedanja
Tooooooovratioooo seee jaci nego ikadaaaPoljakica ti uzela najvjerniju musteriju???
Na sta si spala Sig?
Vidim da.ti ne fali novih uvlakaca....Pa sta nisi rekla odmah da te to pali, a ja budala sve nesto fino i pristojno ahahhahahahaa
Da, zaljubio se u nju... Nismo suradnici jer mi je radio scene i skandale i slao mi 22 poruke na pp po nociTooooooovratioooo seee jaci nego ikadaaa
Sombrera na bacanje. Jedan mu je vec lagano uzeo prvo mjestoVidim da.ti ne fali novih uvlakaca....
Al bila je jako zlocesta prema Kozjaku, nazivala ga didom, i govorila mu ajde ća, puno spominje to ajde ća clanovima forumaPoljakica ti uzela najvjerniju musteriju???
Na sta si spala Sig?
A znas da ih ima uvijek... Ali ovo smo svi cekaliVidim da.ti ne fali novih uvlakaca....
Zaljubio mi se Venturica... a rekao sam mu da te se kani ali nece poslusatDa, zaljubio se u nju... Nismo suradnici jer mi je radio scene i skandale i slao mi 22 poruke na pp po noci
Ako ciljas na mene potuci cemo se.Sombrera na bacanje. Jedan mu je vec lagano uzeo prvo mjesto
HihiSombrera na bacanje. Jedan mu je vec lagano uzeo prvo mjesto
Udvaraca gospon Marijole prosim lijepoVidim da.ti ne fali novih uvlakaca....
Kako mi je drago opet to cutiZaljubio mi se Venturica... a rekao sam mu da te se kani ali nece poslusat
Sad znam da ti nisi MarijoleUdvaraca gospon Marijole prosim lijepo
Imam ukljucen automatski ispravak na tipkovnici. Kaze da si gospon uvlakacUdvaraca gospon Marijole prosim lijepo
Nisam ni onaj drugi, tek tolko, imas probleme s otkrivanjem identiteta podvojenih licnosti koji ne zele biti tu, al zapravo jesu da ne bi bili.Sad znam da ti nisi Marijole
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|