D
Deleted member 4720
Guest
Lijepa melodija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lijepa melodija
Dogovoreno Miro...
Ma i ja..Ziveo bih isto...
A meni ne bi ostavio...Znaci da me Sig pusti u svoje odaje, donio bi joj tri najfinija sladoleda, i pustio da se otope na njenom vrucem tijelu i onda sve polizao.
Nee faak, sta sam to rekao na glas?
Jesi ti normalan, kaj hoces da ne do bog prehladi mjehur il bubrege ili nesto. I kaj bi onda?Znaci da me Sig pusti u svoje odaje, donio bi joj tri najfinija sladoleda, i pustio da se otope na njenom vrucem tijelu i onda sve polizao.
Nee faak, sta sam to rekao na glas?
Kupio bi 2X3 jedan trio za tvoje tijelo i moj jezik i jedan trio paket samo za tebe nakon, da se mozes ohladitiA meni ne bi ostavio...
Kuhat cu joj Uvin H caj i rijesimo mi to brzoJesi ti normalan, kaj hoces da ne do bog prehladi mjehur il bubrege ili nesto. I kaj bi onda?
Tako je vec bolje... Ako ne bih pregorilaKupio bi 2X3 jedan trio za tvoje tijelo i moj jezik i jedan trio paket samo za tebe nakon, da se mozes ohladiti
Ne bi, vjerujem ja u tvoje super moći, al bilo bi ti vruće itekakoTako je vec bolje... Ako ne bih pregorila
Mark, gori si od sombrera prosle zimeNe bi, vjerujem ja u tvoje super moći, al bilo bi ti vruće itekako
Broj 1 nisam Mark, broj 2 sto te je sombrero po zimi hranio sladoledom?Mark, gori si od sombrera prosle zime
Ne nego je ovako zvucaoBroj 1 nisam Mark, broj 2 sto te je sombrero po zimi hranio sladoledom?
Pa fulao je godisnje doba.
Kako ovako? Zar lose zvucim, Sig ne privlace Sirove strasti ahaahahahaaha, glumi hard to get. Ok ok I get itNe nego je ovako zvucao
Ovo mi se vise svidaJa bih ju recimo polegao na krevet i zavezao joj ruke za uzglavlje, zatim bih joj zavezao oci.
Vrscima prstiju bih ju milovao od dlanova niz cijele ruke do ramena, pa zatim po bokovima uz grudi skroz do guze.
Nagnuo bih se i krenuo joj ljubiti ramena lagano klizeci prema vratu.
Zatim bih uzeo sampanjac i dozirao joj kap po kap da se cijedi sve od njezinog vrata izmedju grudi prema nanize.
A zatim bih ju opet krenuo ljubiti putem kojim je tekao sampanjac skroz do dolje.
Kada bi uzavrela konacno bih usao, igrao bih se s njom i provocirao ju.
Kada bih smatrao da je dosta, odvezao bih tu zvijer i pustio ju na sebe.
A za kraj bi dobila doggy i lagano po guzi.
Znam, misko, znamOvo mi se vise svida
Malo je cheesy al dobro, prolaz imas sigurnoJa bih ju recimo polegao na krevet i zavezao joj ruke za uzglavlje, zatim bih joj zavezao oci.
Vrscima prstiju bih ju milovao od dlanova niz cijele ruke do ramena, pa zatim po bokovima uz grudi skroz do guze.
Nagnuo bih se i krenuo joj ljubiti ramena lagano klizeci prema vratu.
Zatim bih uzeo sampanjac i dozirao joj kap po kap da se cijedi sve od njezinog vrata izmedju grudi prema nanize.
A zatim bih ju opet krenuo ljubiti putem kojim je tekao sampanjac skroz do dolje.
Kada bi uzavrela konacno bih usao, igrao bih se s njom i provocirao ju.
Kada bih smatrao da je dosta, odvezao bih tu zvijer i pustio ju na sebe.
A za kraj bi dobila doggy i lagano po guzi.
Pa jeste ozakonili vi tu vasu strast/vezu ili sto cekate?Ovo mi se vise svida
Ma to je bezveze, vjeruj mi.Pa jeste ozakonili vi tu vasu strast/vezu ili sto cekate?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|