Proci ce ga..samo da mu nademo pravu...I onda je mislio da ja s tim pitanjem hocu njega napravit ljubomornim, a onda sam mu ja objasnila neke stvari... I tako... Nije dobro biti iskren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proci ce ga..samo da mu nademo pravu...I onda je mislio da ja s tim pitanjem hocu njega napravit ljubomornim, a onda sam mu ja objasnila neke stvari... I tako... Nije dobro biti iskren
Ja sam za uvijek... Doduse... Ja bi ostala po strani ovaj putProci ce ga..samo da mu nademo pravu...
Laka jucieZnaci ujutroo ocekujem da imam kaj citat uz kavu i da se mogu dobro nasmijat.
Mare isamaraj ju malo.
Laka vam ljudovi.
Koja si ti tužakalica mala, ahaahahah vrh. Preslatka si, kao opasna wonder woman, a zapravo mala njezna curicaI onda je mislio da ja s tim pitanjem hocu njega napravit ljubomornim, a onda sam mu ja objasnila neke stvari... I tako... Nije dobro biti iskren
Polako, da prvo upoznamo covjekaMarijole... Objasni mu
Preslatka si, istipao bi te sad za obraze rumeneMarijole... Objasni mu
Ali vidim da mu odlicno ide....Marijole... Objasni mu
Jel znas sta mora proc novi sad... Prvo pitanje od sombrera... Jesi ti gay, sorry? A onda dobar dan ako nisi...Polako, da prvo upoznamo covjeka
HahaJel znas sta mora proc novi sad... Prvo pitanje od sombrera... Jesi ti gay, sorry? A onda dobar dan ako nisi...
Ja? Sta je tebi...ovaj maminjo je podjelio više audemars piquet-a sucima nego što je Sig naslagala forumaša u dva mjeseca
Thx man, ni ja tebe ne znam al koliko je Sig pricala o tebi zadnjih par dana imam osjecaj kao da smo rodjena bracaAli vidim da mu odlicno ide....
Ajde ajde ne.glumi nevinasce ovom ljutom..Ja? Sta je tebi...
trebao bi biti podjednak br po proračunuJa? Sta je tebi...
Ja nisam jedan od ta dva, to ti mogu odmah reci ko bratu onakoAjde ajde ne.glumi nevinasce ovom ljutom..
Cuo sam da su jos dva pala dok me nije bilo...
Hvale se ljudi ,)))
Pa napisala sam ti to dva su pala... Ja to sve kazem... Zadnji je bio m.. Znas ga.. Saban i vino...a prije njega jos jedan ali nebitno...Ajde ajde ne.glumi nevinasce ovom ljutom..
Hvale se ljudi ,)))
pa ona se sama hvalilaAjde ajde ne.glumi nevinasce ovom ljutom..
Hvale se ljudi ,)))
I Mozarta si ugostila...Pa napisala sam ti to dva su pala... Ja to sve kazem... Zadnji je bio m.. Znas ga.. Saban i vino...a prije njega jos jedan ali nebitno...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|