Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da, znam da je s njom i ona tvojaNisi u formi danas. Odi spavat. Rastavljena dama...
Isti ti kurac ako ti dode kreten u 10 ujutro ili 10 navecer..Pa da s poznatima al mogu se stavit u poziciju da nekog nepoznatog pustas u 10 a sama si recimo
A ipak je neko noc noc al slazem se..Isti ti kurac ako ti dode kreten u 10 ujutro ili 10 navecer..
Upravo mislio napisatIsti ti kurac ako ti dode kreten u 10 ujutro ili 10 navecer..
Zato je sjebano stalno vrtit oglase, upadat u oci i mijenjat ljudeA ipak je neko noc noc al slazem se..
Noc ima svoju moc. Svoju čar...A ipak je neko noc noc al slazem se..
U sitne sate se krupne greske naprave... E to sam negdje cula ne znam diNoc ima svoju moc. Svoju čar...
E daJedno djubre obicno
Eee. Zato lakse sebi sutradan oprostis sto si bio kod kurve. Noc i alkohol su uvijek krivi ,)))U sitne sate se krupne greske naprave... E to sam negdje cula ne znam di
Mudro, mudro...moja filozofija...Eee. Zato lakse sebi sutradan oprostis sto si bio kod kurve. Noc i alkohol su uvijek krivi ,)))
Di si sve bioJa moram nac samo jednu dobru i tjt. Kad me opet pukne i u 22h da mogu otic. PO vise ne otvaram, bio 2 puta, i previsesto se mene tice.
Nogometnim rijecnikom ti si igrao u trecoj županijskoj ligiSram me i rec. Kod prave bombe, i kod jos jedne sta je bila na kajzerici.
2 puta bio kod MP jos prije godinu i pol negdje, i tjt.
Tel: 064/677-677
|
|
|