Sisata i guzata
Well-known member
Onaiz bugarske iz oglasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onaiz bugarske iz oglasa
Da, i to bombe, pistolji, bokseri.. Jesi bio?Jbt, ta je ko da odes u muzej..treba ti 10 min samo za razgledavanje tattoa
Jesam. Na vratima sam joj rekao sorry ali ne bi ostao: odgovorila mi je: siroko ti poljeDa, i to bombe, pistolji, bokseri.. Jesi bio?
Stvarno je jasnaJesam. Na vratima sam joj rekao sorry ali ne bi ostao: odgovorila mi je: siroko ti polje
Jesam. Na vratima sam joj rekao sorry ali ne bi ostao: odgovorila mi je: siroko ti polje
I ja isto, ne volim lazne slike, to je kao da ides kupit mercedesa a doceka te ficoSta te odbilo a da nisi vidio na slikama?
Po slikam nista ne skriva, volim takve
Zasto njih?Jucie. Evo ti ideja za tatoo
Tri majmuna za sankom i plenkovica sa jandrokovicem ispred birtije
Ti bi da ti ju pokušavaju skinut, ko na svadbi bez rukuAjde recimo da mi je sexy tetovirana podvezica na nozi.. To sam vidjela i to mi je fora.. Tj na bedru
Al to kazem samo sto mi je sexy, ne bih se bockalaTi bi da ti ju pokušavaku skinut, ko na svadbi bez ruku
Ma prelisto knjigu bzvz, nisam jos nasao pravu tetovazu, a razmisljam o tom 10 godina.Jucie. Evo ti ideja za tatoo
Tri majmuna za sankom i plenkovica sa jandrokovicem ispred birtije
Pa odkad sam tu ne citam portale, sta je bilo?Sig, slabo pratis dnevna zbivanja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|