Sisata i guzata
Well-known member
I bolje da sam se maknula... I to taman kad su me odblokiraliPa odkad sam tu ne citam portale, sta je bilo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I bolje da sam se maknula... I to taman kad su me odblokiraliPa odkad sam tu ne citam portale, sta je bilo?
Kafic u Rijeci je zabranio Hdz-ovcima i njihovim glasacima ulazak u kafic.Pa odkad sam tu ne citam portale, sta je bilo?
Ahaaa tri majmunajoj e vidjela sam al nisam otvarala clanakKafic u Rijeci je zabranio Hdz-ovcima i njihovim glasacima ulazak u kafic.
Pogodi kak se zove kafic
Jucie fura svoju temu i boli ga kurac ,)))))Dok sam bio lud i mlad sam imao bolesnu ideju u glavi samo za to bi mi trebalo 10 000 eura
A i tad sam bio cijeli samo u motorima.
A kaj kad ne da mi se opce o ovim klosarima iz politike i ostalome, nit se ne trudim vise.pratit zbivanja u drzavi. To malo.kaj cujem na radiju i tjtJucie fura svoju temu i boli ga kurac ,)))))
Pametan, ne opterećuje se.. Mislim, tko ce odgovarati za propast te branse, tih ljudi? Samo zato jer se moraju skidat gace pred EU?Jucie fura svoju temu i boli ga kurac ,)))))
Jedina se javila.poslije 22h...Sta te odbilo a da nisi vidio na slikama?
Po slikam nista ne skriva, volim takve
O jbt pa koja jos radi u to doba...Jedina se javila.poslije 22h...
Odbio me izgled, vibra...
Kak znas da je rastavljena?Tetovirana i rastavljena ,)))
TetoviranaO jbt pa koja jos radi u to doba...
U biti, u to doba bi trebale radit..al sve je kontraO jbt pa koja jos radi u to doba...
Ahaaaa to ona slavna babaPa napisla je
Nisi u formi danas. Odi spavat. Rastavljena dama...Kak znas da je rastavljena?
Pa da s poznatima al mogu se stavit u poziciju da nekog nepoznatog pustas u 10 a sama si recimoU biti, u to doba bi trebale radit..al sve je kontra
Tel: 064/677-677
|
|
|
|