Sisata i guzata
Well-known member
Ko je prava bombaNogometnim rijecnikom ti si igrao u trecoj županijskoj ligi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je prava bombaNogometnim rijecnikom ti si igrao u trecoj županijskoj ligi
Salim se...svi smo mi jebali sto nismo trebali ali jbg poslije karanja ides opetNogometnim rijecnikom ti si igrao u trecoj županijskoj ligi
Higijena i MP ?Ak nis drugo cure su ove oko 30 godina bile, a ne babe neke i pazile su na higijenu bas bas.
A zasto ostanete tamo di ne trebate?Salim se...svi smo mi jebali sto nismo trebali ali jbg poslije karanja ides opet
Noc je krivaA zasto ostanete tamo di ne trebate?
Za ove dve pricam, a MP je tad nedgje tek pocinjala u zgu ak se ne varam prvi put je jos ok bilo, drugi... nemam kommentara. Tri dana sam pio poslije togaHigijena i MP ?
Ahaaaa....Noc je kriva
Imas moju recenziju o nioj.Ko je prava bomba
Idealna za VenturuImas moju recenziju o nioj.
Nisam vec dugo vidio oglas tak da mislim da vise ni ne radi.Koja je ta na kajzerici??
Al meni ako se netko ne svida po danu nece ni po noci...Ahaaaa....
Crna, debela, velike sise?Nisam vec dugo vidio oglas tak da mislim da vise ni ne radi.
Da, ali popijes par cugi negdje s ekipom, nemas kud dalje, ne ide ti se doma, kasno je..napaljen si, zoves more oglasa, samo jedna se javi.. odes, ne svida ti se ali znas da ako se okrenes, neces jebat. Jbg ostanesAl meni ako se netko ne svida po danu nece ni po noci...
Jaoo koma...Da, ali popijes par cugi negdje s ekipom, nemas kud dalje, ne ide ti se doma, kasno je..napaljen si, zoves more oglasa, samo jedna se javi.. odes, ne svida ti se ali znas da ako se okrenes, neces jebat. Jbg ostanes
I takav tebe izbjegavaJaoo koma...
Slazem se...I takav tebe izbjegava
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|