Sigica, tesko ces me desifrirati koliko god se trudila...Marijolicaaa za koji dan kad se nadem sa Angelinom na kavi pricat ce mi kakav si bio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigica, tesko ces me desifrirati koliko god se trudila...Marijolicaaa za koji dan kad se nadem sa Angelinom na kavi pricat ce mi kakav si bio...
Pa nisam ja kao ove kod kojih ti ides, ja to radim samo iz svog gustaDa, znas da obozavam takve
Pa Angelina ce mi na kavici reci sve o tvojim sposobnostima, recenziju..Sigica, tesko ces me desifrirati koliko god se trudila...
A ja sam te desifrirala u 12.mj sta se toga tice...Pa Angelina ce mi na kavici reci sve o tvojim sposobnostima, recenziju..
Ali kako ces ju pitat za mene?Pa Angelina ce mi na kavici reci sve o tvojim sposobnostima, recenziju..
Ona meni kaze za svakog tko je bio kod nje, necu ja pitat..Ali kako ces ju pitat za mene?
Ej jel ti znas Marijola
Angelina je profi cura.. nije ona tracara ko tiOna meni kaze za svakog tko je bio kod nje, necu ja pitat..
Ma mos mislit...Angelina je profi cura.. nije ona tracara ko ti
Nisam ni ja tracara, ja sam rekla TEBI.. to sto ti sve siris dalje jbg..Ma mos mislit...
Koja je ta? Ima oglas?Angelina je profi cura.. nije ona tracara ko ti
Od moda na preporukuKoja je ta? Ima oglas?
Nema oglas. Radi na preporuku. Ali Sig i ona the best friends..nek te preporuciOd moda na preporuku
Za tiguana..Nema oglas. Radi na preporuku. Ali Sig i ona the best friends..nek te preporuci
BudemNema oglas. Radi na preporuku. Ali Sig i ona the best friends..nek te preporuci
Mene nitko ne treba i ne smije preporucit.. Ja ne primam nikog..Uskoro ce te Ventura moci preporucit...samo da ode
Ma tko prica o tebi ??? Pricamo o anđelini. Ventura ce uskoro preporuciti Andi TiguanuMene nitko ne treba i ne smije preporucit.. Ja ne primam nikog..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|