Patak
Well-known member
Zapravo potpuno trijezan ali i kad popijem nisam baš dramatično promjenjenPatak jesi pod utjecajem alkohola, sorry?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo potpuno trijezan ali i kad popijem nisam baš dramatično promjenjenPatak jesi pod utjecajem alkohola, sorry?
SurfajNisi jedini
Jura kako bi ti bio prijatelj s povlasticama kod kurve.Al recimo da sam frend s povlasticama kod neke kurve, e o tom bi se dalo već razgovarat i to bi bila druga stvar
Za naći prijateljicu s povlasticama treba i nešto iskustva, ne ide to tek takoPa da to je najbolje prijateljstvo , a ovo sto kažu muško i žensko prijateljstvo ne postoji, a sad o tom bi se dalo raspravljat. Možda van kreveta ne , al u krevetu postoji . Pa sto gle dođeš lijepo malo popite kavu poseksate se i svak svojim poslom. Kod njega jedino može problem bit ak se netko zaljubi. U najgorje slučaju potpišete ugovor ako se zaljubi netko raskidate, a uglavnom muški su veci rizik da se zaljube, pa bi njih mogla ljubomora prat. Ili se uzmete i problem riješen ja drugo riješenene vidim u slučaju zaljubiljvanaja
Kako je Sig draga i slatka, rastapa se ko najfinija cokoladaPoslao mi u pp laku noc
Kozjak zasto si mi zapamtio tako dobro moje dimenzije. Sad me to malo brine, jesi ti Gay? Ljudevit Gay?Za tebe imamo druge planove, strpi se još malo.
Ja sam to sam reko ovako sve da se dogodi nebi se bunioJura kako bi ti bio prijatelj s povlasticama kod kurve.
Kurva je kurva, ona je naučila naplaćivati za seks, nema kod nje besplatno ni prijatelju.
Eh to je problem sto je nikako naciZa naći prijateljicu s povlasticama treba i nešto iskustva, ne ide to tek tako
Zato mu ja ne želim rec kvart još da me uhodi tamo. Kozjak moram te pitat nešto jel voliš ti kobasice odozda, sorry?Kozjak zasto si mi zapamtio tako dobro moje dimenzije. Sad me to malo brine, jesi ti Gay? Ljudevit Gay?
I slatke čokoladne bonbonijereOvo ce uskoro postat forum za šansonijere.
Nisam, samo imam sposobnost da dosta toga pamtim.Kozjak zasto si mi zapamtio tako dobro moje dimenzije. Sad me to malo brine, jesi ti Gay? Ljudevit Gay?
Jura, kad bi samo znao koliko si blizu Sig..Zato mu ja ne želim rec kvart još da me uhodi tamo. Kozjak moram te pitat nešto jel voliš ti kobasice odozda, sorry?
Jura je 167-170 sa 80 kg.Kozjak zasto si mi zapamtio tako dobro moje dimenzije. Sad me to malo brine, jesi ti Gay? Ljudevit Gay?
Dobro ti je Marija rekla da si didaJura, kad bi samo znao koliko si blizu Sig..
A kobasice ne smijem nikako, giht me jebe zadnjih dana...
Ahh vec mi je lakseNisam, samo imam sposobnost da dosta toga pamtim.
KraljicaDobro ti je Marija rekla da si dida
Bravo, mozes raditi za show Život je na vagiJura je 167-170 sa 80 kg.
Sig je 165 sa x9,300 , dama je
Tako da se ne umisliš..
Ahahaha i ja sam dida po njenim kriterijimaKraljica
Ajde se ti izloži kad si faca.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|