Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da to je najbolje prijateljstvo , a ovo sto kažu muško i žensko prijateljstvo ne postoji, a sad o tom bi se dalo raspravljat. Možda van kreveta ne , al u krevetu postoji . Pa sto gle dođeš lijepo malo popite kavu poseksate se i svak svojim poslom. Kod njega jedino može problem bit ak se netko zaljubi. U najgorje slučaju potpišete ugovor ako se zaljubi netko raskidate, a uglavnom muški su veci rizik da se zaljube, pa bi njih mogla ljubomora prat. Ili se uzmete i problem riješen ja drugo riješenene vidim u slučaju zaljubiljvanajaPrijateljstvo sa povlasticama haha
JaPa uglavnom se pokušavam služiti i gornjom glavom
Pa neću ja bit . A i nevjerujem da ću dobit ista . Sig me kulira , Marija me neće, a tu ima premalo žena na fromu osim dve spomenute Nezz jel ima još kojaI sad kad dobiješ 100 ponuda u pp mi ćemo biti krivi....
Koliko vidim ti želiš samo besplatnu onu stvarPa da to je najbolje prijateljstvo , a ovo sto kažu muško i žensko prijateljstvo ne postoji, a sad o tom bi se dalo raspravljat. Možda van kreveta ne , al u krevetu postoji . Pa sto gle dođeš lijepo malo popite kavu poseksate se i svak svojim poslom. Kod njega jedino može problem bit ak se netko zaljubi. U najgorje slučaju potpišete ugovor ako se zaljubi netko raskidate, a uglavnom muški su veci rizik da se zaljube, pa bi njih mogla ljubomora prat. Ili se uzmete i problem riješen ja drugo riješenene vidim u slučaju zaljubiljvanaja
Pa netko prije shvati netko kasnijeJa
Mislio da muški razmišljaju sam donjom glavom
Šta je tu loše. Pa kad smo već načeli tu temu sam kažem mišljenja svoja, al da nebi se bunio. A oko cure se moraš trudit i još trošišKoliko vidim ti želiš samo besplatnu onu stvar
Na stranici gdje sve košta tebi sinula ideja o prijateljicama sa povlasticama ?Šta je tu loše. Pa kad smo već načeli tu temu sam kažem mišljenja svoja, al da nebi se bunio. A oko cure se moraš trudit i još trošiš
Šta ces ludost mladostNa stranici gdje sve košta tebi sinula ideja o prijateljicama sa povlasticama ?
Pa to je onda Ok ništa zabrinjavajučeŠta ces ludost mladost
Što manje tih zdravorazumskih nadam se hahaRijetki momenti kada patak zvuci zdravorazumski...
Nisi jediniIdem spavati u miru Kad več nemam prijateljicu sa povlasticom haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|