Sisata i guzata
Well-known member
Laka Jucie zastitnice...Odoh ljudovi, laka vam noc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laka Jucie zastitnice...Odoh ljudovi, laka vam noc
Rizik posla...fluktacija većeg broja ljudi labilnog karaktera i vrag mora naletiti prije ili kasnije...Bilo je jako velikih i mucnih scena... Ali zavrsilo se promjenom adrese, broja..
PostojiJel postoji ijedan prema kojem si ti gajila neke osjecaje? Ono ne sad zaljubljenost al da si ipak osjetila neku kemiju
Bas toRizik posla...fluktacija većeg broja ljudi labilnog karaktera i vrag mora naletiti prije ili kasnije...
I svaki kontrolor ZET dobije po nosu prije ili kasnije...rizik posla...nema šalterske djelatnice koja nije čula da je kurva...rizik posla...Bas to
Ne vjerujem da si ti nekoga nakon pola sata, ti si osjecajna prema emotivcimaJbg.... Ako ih ne posaljem u p m i ne steram za 30 min dozive kao da imaju pravo na nesto vise.. Pojedinci, ne bas normalni
S tim se moras nositi, plus nikada prave privatne informacije govoriti...I svaki kontrolor ZET dobije po nosu prije ili kasnije...rizik posla...nema šalterske djelatnice koja nije čula da je kurva...rizik posla...
Hehe i nadrkane djelatnice referadeI svaki kontrolor ZET dobije po nosu prije ili kasnije...rizik posla...nema šalterske djelatnice koja nije čula da je kurva...rizik posla...
Ne valja... Oces da mi crte ostanu
Iz tebe govori iskustvoS tim se moras nositi, plus nikada prave privatne informacije govoriti...
Da.. Naucila na tezi nacin...Iz tebe govori iskustvo
Ne bi ni ja
Pa da ukloniš crte postoje skrovita mjesta van prepunih plažaNe valja... Oces da mi crte ostanu
Nebi. Zato jer bi to smatrao kao povlasticu da imam seks besplatan, a nemam troška. A i da je to tajno da nitko ne zna msm da bi mi to odgovaralo svakako. Onda su 2 opcije :Ali ne bi isao dublje u taj odnos, nesto pokusavao?
Pozz...Pozdrav svima!
Miro samo jako!
Ja sam nudist... Ako bas moram dvodijelni sto manji, kraci, uzi.. Da prekrije samo strateska podrucjaA ovaj jednodjelni SIG
Pogledajte prilog 1807
ok Tražim daljeJa sam nudist... Ako bas moram dvodijelni sto manji, kraci, uzi.. Da prekrije samo strateska podrucja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|