Sisata i guzata
Well-known member
Da izade sav zrak koji bespotrebno povecava brojkuIzdahni jako....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da izade sav zrak koji bespotrebno povecava brojkuIzdahni jako....
Bojim se da tražiš na krivom mjestu. TU možeš nać jedino ženu zrelu za Vrapče ili ženu koja će ti naplatit previšeTražim ženu sa povlasticom
Ništa onda Ti traži na pravom mjestuBojim se da tražiš na krivom mjestu. TU možeš nać jedino ženu zrelu za Vrapče ili ženu koja će ti naplatit previše
Dragi moji..kao sto napisah... Najskuplje su stvari koje nisu specificirane... Odredene cijenom od 300,400,500 ili 1000 kn...u zivotu nista nije dzaba...Bojim se da tražiš na krivom mjestu. TU možeš nać jedino ženu zrelu za Vrapče ili ženu koja će ti naplatit previše
Ja sam prerasla ovo prvo.. I sad tezim drugome...Dragi moji..kao sto napisah... Najskuplje su stvari koje nisu specificirane... Odredene cijenom od 300,400,500 ili 1000 kn...u zivotu nista nije dzaba...
Samo zavisi jel zena puca na par stotina kn ili je veca igracica... I isplati li joj se jebavat s vama...ali uvijek postoji neka svrha, interes
Dragi moji..kao sto napisah... Najskuplje su stvari koje nisu specificirane... Odredene cijenom od 300,400,500 ili 1000 kn...u zivotu nista nije dzaba...
Samo zavisi jel zena puca na par stotina kn ili je veca igracica... I isplati li joj se jebavat s vama...ali uvijek postoji neka svrha, interes
400 ?Ja sam prerasla ovo prvo.. I sad tezim drugome...
Njoj se očito nis ne isplati. Osim sto bi vjv da joj uplatiš na racun i ne pojaviš se. To bi joj bilo najdrze. Vidim ja da s njom samo bahato treba ko kak je i ionaDragi moji..kao sto napisah... Najskuplje su stvari koje nisu specificirane... Odredene cijenom od 300,400,500 ili 1000 kn...u zivotu nista nije dzaba...
Evo javi se imas klijente na drugoj temiProdajem broj od SIG
Idemo od najmrsavijeg ka najdebljemCek, cek, cek.. Ak cemo po kilazi, jel to znaci da sam opet prvi s ovih 45 kg u kosi
Pa to ti i kazemIdemo od najmrsavijeg ka najdebljem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|