Sisata i guzata
Well-known member
Tu sam. Oblacim seBitno da si bio zadovoljan. Evo sad kad je nema, jel čemu ta Sig? Ili je samo stvar reklame....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu sam. Oblacim seBitno da si bio zadovoljan. Evo sad kad je nema, jel čemu ta Sig? Ili je samo stvar reklame....
Budem probao , ak ne uspijem ja budemo Kozjaka slali. Ionako se žali da ja jebem a ostali rade pa eto može ju usput pojebat i nagovoritEvo svako po 100 kn molim... Nagovori Gemu da mi bude kolegica
čekaj dok ode haha. neopisiva,prekrasna,pametna ,sxy,elokventna, dobra,uljudna,mirišljavaBitno da si bio zadovoljan. Evo sad kad je nema, jel čemu ta Sig? Ili je samo stvar reklame....
pa ako te zanima muška guzica to je blizu da budeš gayNe nije isto. Ovako je slično mada je pica pica , a probao sam svašta. Al vi znate sam gay i hetero , a za biseks radoznale nikad čuli
To je gotova stvarpa ako te zanima muška guzica to je blizu da budeš gay
Možda si biseksualan ili bi radoznao o tome nisi razmišljao . Neko ima fetish na shemale neko ima fetish na noge neko ima fetish šta ja znam na šta svašta ljudi imaju fetishpa ako te zanima muška guzica to je blizu da budeš gay
Ako imas fetiš na kurac gay siMožda si biseksualan ili bi radoznao o tome nisi razmišljao . Neko ima fetish na shemale neko ima fetish na noge neko ima fetish šta ja znam na šta svašta ljudi imaju fetish
ili na guzicu haha. muškuAko imas fetiš na kurac gay si
Sto hoces od mene, samo sam ti odgovorio da mogu sam nac.Dosada ti to nikada nije smetalo, a i zna se sta se podrazumijeva.
Uostalompitanje od SiG je bilo jel ti mogu nac, pa eto naso sam ti.
Ajde sad stvarno, jel ja tebe uzenmiravam?
Da li ti smetam mozda?
Bilo sta? Imas neke probleme protiv mene ili?
Raspravljate bez razloga.. Jucie se zajebavao...Sto hoces od mene, samo sam ti odgovorio da mogu sam nac.
Sombi .pa pomozi da i ja to vidim....čekaj dok ode haha. neopisiva,prekrasna,pametna ,sxy,elokventna, dobra,uljudna,mirišljava
to će te koštati 2000 kn. meni 500 ostalo sigiSombi .pa pomozi da i ja to vidim....
Moze li bez ovih tvoji 500...to će te koštati 2000 kn. meni 500 ostalo sigi
Salji u pp br...Moze li bez ovih tvoji 500...
Pa pitaj...haha znaš da ne mogu dati broj bez njene dozvole
Kako mislis...Mirozemo koji si ti kalibar?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|