Sisata i guzata
Well-known member
Znaci i ako ti se ubija covjek iz znatizelje napravit ces to...Kaže da je umetanje penisa u tuđi analni otvor , nebitan spol ili rod, samo stvar znatiželje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci i ako ti se ubija covjek iz znatizelje napravit ces to...Kaže da je umetanje penisa u tuđi analni otvor , nebitan spol ili rod, samo stvar znatiželje.
Dosada ti to nikada nije smetalo, a i zna se sta se podrazumijeva.Nije isto, razmisli
Ubijaš ga penisom po čelu ili ...Znaci i ako ti se ubija covjek iz znatizelje napravit ces to...
šta ste skupljali za mene??Skupit cemo.... Ako smo skupljali za somija bice i za tebe...
Pa pare za tretmanšta ste skupljali za mene??
Posmrtnu pripomoć, ako kihneš kod Sig.šta ste skupljali za mene??
Evo svako po 100 kn molim... Nagovori Gemu da mi bude kolegicaKozjak imamo radne akcije. Sig moramo nać kolegicu koju ja moram provjerit , ako bude Bobo ili Bach otići će jadnica u lezbe ili postat časna. Meni skupljamo pare za Gemmu.
Svi radimo a ti jedini jebeš...moramo to malo drukčijeKozjak imamo radne akcije. Sig moramo nać kolegicu koju ja moram provjerit , ako bude Bobo ili Bach otići će jadnica u lezbe ili postat časna. Meni skupljamo pare za Gemmu.
Ja dajem 200.Evo svako po 100 kn molim... Nagovori Gemu da mi bude kolegica
pa kad ću dobiti te pare?Pa pare za tretman
Ja sam ih uzela...pa kad ću dobiti te pare?
onda okJa sam ih uzela...
Kad spermiće što si prosuo vratiš u jaja. Misliš da je ono bilo dovoljno što si dao Sig.pa kad ću dobiti te pare?
pa 1000 kn platio. znam da je malo al jbgKad spermiće što si prosuo vratiš u jaja. Misliš da je ono bilo dovoljno što si dao Sig.
Da ti Jura napravi dostavu?Ja se izvinjavam... Diskont se zatvara u 22,moram po alkohol....
Moze, taman zaleglaDa ti Jura napravi dostavu?
Bitno da si bio zadovoljan. Evo sad kad je nema, jel čemu ta Sig? Ili je samo stvar reklame....pa 1000 kn platio. znam da je malo al jbg
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|