Sisata i guzata
Well-known member
+18 cmMirozemo koji si ti kalibar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+18 cmMirozemo koji si ti kalibar?
I odmah se bezveze naljutioRaspravljate bez razloga.. Jucie se zajebavao...
Ti si se prvi..I odmah se bezveze naljutio
Kad si se primio u pionire?Kako mislis...
Tu negdje 8-10cm....Mirozemo koji si ti kalibar?
Mislim koje desetljeće roba? Vi samo o cm....Tu negdje 8-10cm....
Meni samo to bitnoMislim koje desetljeće roba? Vi samo o cm....
Patak tebe dugo nije bilo... Moram jbg znas kakva su pravila...Dobra večer sombrero i ostali
64 me primili u titove pionire...Tu negdje 8-10cm....
ne zajebavaj sigi hahahMeni samo to bitno
Sta je Sombi...cekamne zajebavaj sigi hahah
Pa ti si u penziji...Sig ovaj ide na dvostruki popust, moraš mu naplatiti prije jel se ne zna hoćeš li imati od koga poslije....64 me primili u titove pionire...
Ako je 64.nije u penziji... Moj otac je 61.jos radi.. aha sad vidim da nije godiste u pitanjuPa ti si u penziji...Sig ovaj ide na dvostruki popust, moraš mu naplatiti prije jel se ne zna hoćeš li imati od koga poslije....
To Kozjak ...izgleda da sam blizu..jos kad bi Venti me podrzao Sig bi morala popustit..ima ona dusu..Pa ti si u penziji...Sig ovaj ide na dvostruki popust, moraš mu naplatiti prije jel se ne zna hoćeš li imati od koga poslije....
Sa 14 sam postao pionir...3-4god isao u prvi...pa jos 2 u drugi...Ako je 64.nije u penziji... Moj otac je 61.jos radi.. aha sad vidim da nije godiste u pitanju
Bilo bi ih previseSig znaš kako bi šibicari zavrtjeli jednu rundu za penzionere tipa 50 DM....aj ti uvedi svaku prvu subotu i mejesecu dan penzionera, 20 minuta 300 kn...
Znaci uuu.... Stariji od sombijaSa 14 sam postao pionir...3-4god isao u prvi...pa jos 2 u drugi...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|