Sisata i guzata
Well-known member
Ne mozeU rijetkim trenucima kad sam ozbiljan pitam: Da li stvarno mislite da relativno stabilna osoba se može zaljubiti u kurvu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mozeU rijetkim trenucima kad sam ozbiljan pitam: Da li stvarno mislite da relativno stabilna osoba se može zaljubiti u kurvu?
Ali jer vi stvarno mislite da normalna osoba ide na kurve ili da su kurve normalne osobe nema tu normalnosti...Ne moze
Normalno je dosadno.Ali jer vi stvarno mislite da normalna osoba ide na kurve ili da su kurve normalne osobe nema tu normalnosti...
Odgovor je vjerojatno da smo svi mi zivotinje?!Ali jer vi stvarno mislite da normalna osoba ide na kurve ili da su kurve normalne osobe nema tu normalnosti...
Kod boce. Izričaj mu je sve sličniji tvome.Di bi bio samnom
U relativno stabilnu osobuProsli smo to vec neekoliko puta.
Pravo pitanje je: vjerujete li da se kurva moze zaljubiti u relativno stabilnu osobu.
Iako smo i to iskomentirali vezano uz usporednu temu.
Piše relativno normalna , čitaj sa razumijevanjem.Ali jer vi stvarno mislite da normalna osoba ide na kurve ili da su kurve normalne osobe nema tu normalnosti...
Slazem se... Pozitivna ludost je uvijek dobrodoslaNormalno je dosadno.
Hm.. Relativno normalna tesko... Ali nenormalna 100 postoPiše relativno normalna , čitaj sa razumijevanjem.
Pabtako je Kozjak naveoU relativno stabilnu osobu
Bok Sombi. Onaj winn69 je ipak peder, sorry.bok sigi ,bok ostali
Jaoo znala samBok Sombi. Onaj winn69 je ipak peder, sorry.
Nije isto, razmisliIzvini kroatista. A ne, kaze se oprosti kroatista.
Izvini je srpska rijec kako kazu.
Znas kako pisemo tu na forumu i zajebavamo se, ali ne.
nanjušim ih odmah hahaBok Sombi. Onaj winn69 je ipak peder, sorry.
Kaže da je umetanje penisa u tuđi analni otvor , nebitan spol ili rod, samo stvar znatiželje.Jaoo znala sam
Navedi mi na temelju čega si to zaključio i zasto tako mislišBok Sombi. Onaj winn69 je ipak peder, sorry.
Opet ne prihvacas zajebanciju.... Jbg.. Ili ono "pustite covjeka" jao...Nije isto, razmisli
Ma šalimo se , htjeli smo vidjeti jel nas pratiš.Navedi mi na temelju čega si to zaključio i zasto tako misliš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|